Cea de-a saptea generatie a gamei de procesoare Intel Core

Intel a prezentat cea de-a saptea generatie a gamei de procesoare Intel Core!

Iata cateva dintre imbunatatirile aduse aceasta gama:

Timp de raspuns  scazut si viteza sporita

Echipele de inginerie si de productie Intel au îmbunatatit procesul de fabricatie pe 14nm cu ceea ce numim 14nm+. A saptea generatie a gamei de procesoare Intel Core ofera performanta in productivitate de pana la 12% mai mare. De asemenea crestere si performanta web cu pana la 19% fata de generatia anterioara de procesoare lansata cu un an in urma.

intel generatia 7

Acces la continut 4K UHD premium

Cu noile calculatoare echipate cu procesoare Intel Core din cea de-a saptea generatie a gamei, cei ce urmaresca emisiuni TV precum si cei ce vizioneaza filme vor avea acces la streaming premium in format 4K UHD de la studiouri precum Sony Pictures Home Entertainment si furnizori ca FandangoNOW. Acesta este doar inceputul, avand in vedere in timp se va adopta tot mai mult continutul 4K UHD.

Se deschide o lume plina de 4K UHD generat de utilizatori: utilizatorii pot vizualiza acum continutul 4K UHD distribuit pe site-uri precum YouTube si il pot urmari mai mult timp pe sistemele bazate pe noile procesoare. Utilizatorii au datorita imbunatatirilor aduse de noile procesoare, posibilitatea, de a crea, edita si partaja propriile clipuri 4K UHD si clipuri la 360 de grade pana la de 15 de ori mai rapid comparativ cu aceleasi operatii efectuare pe calculatoare mai vechi.

 

Gaming on the go

Utilizatorii amatori de jocuri vor vedea o triplare a performantelor video comparativ cu PC-urile mai vechi de 5 ani, ceea ce inseamna ca pot fi  rulate jocuri populare, cum ar fi Overwatch oricand si oriunde pe un laptop subtire, usor. De asemenea, cu tehnologia Thunderbolt™ 3 disponibila pe mai multe dispozitive, jucatorii pot folosi un singur cablu pentru a conecta o statie de andocare grafica externa si monitoare 4K UHD pentru performante de gaming de top.

 

Procesorul sta la baza celor mai usoare si mai subtiri dispozitive de pana acum. Comparand ceea ce este disponibil acum cu un echipament vechi de 5 ani si este evident cat de mult s-a progresat. Unele dintre noile dispozitive cu procesoare de ultima generatie sunt mai subtiri decat un telefon si ofera intreaga performanta asteptata de la un PC!

 

Sunteți aici: Home Articole Articole Cea de-a saptea generatie a gamei de procesoare Intel Core