Articole

Western Digital Purple

Hard disk-urile WD Purple sunt adaptate special nevoilor pietei de monitorizare si a sistemelor video inteligente, acolo unde utilizarea continua si durabilitatea sunt esentiale.

WD Purple

Datorita firmware-ului optimizat si a unor caracteristici specifice:

- tehnologia AllFrame - tehnologie ce ajuta la scaderea numarului de frame-uri pierdute si imbunatateste atat inregistrarea cat si redarea imaginilor

- Western Digital Device Analytics -  permite un management proactiv de evitare a defectiunilor neasteptate

- Card Health Monitoring - tehnologie care permite aplicatiilor si sistemelor de supraveghere monitorizarea starii mediului de stocare in timp real si realizarea de rapoarte a "starii de sanatate" a mediului de stocare  

puteti fi siguri ca aceste hard disk-uri sunt adecvate scopului propus, asigura stocarea in care puteti avea incredere.

 

Multiboard Light si modulul PC versatil

Alegeți Multiboard Light+ si modulul PC versatil pentru activitati de afaceri si educationale.

multiboard light

 

 

multiboard pc 

Completati solutiile cu accesoriile ONKRON

Gama larga de accesorii ONKRON va asigura o instalare fara probleme pentru Multiboard Light+ si modulul PC in sala de conferinte, birourile companiei, sau chiar la biroul de acasa. De asemenea, vor aduce design de top si estetica moderna pentru cele mai exigente gusturi. 
 
stand onkron

VoiceGesture un instrument pentru a creste siguranta datelor biometrice

O serie de cercetari care exploreaza potentialul detectarii vietii pentru biometria vocii. Noi cercetări deefasurate la Universitatea de Stat din Florida și la Universitatea Rutgers exploreaza potentialul detectarii continue a vietii pentru biometria vocala pe dispozitive inteligente. Lucrarea incearca sa stabileasca un nou nivel de securitate pentru biometria vocală, deoarece tehnologia este deosebit de vulnerabila la falsificare prin atacuri de tip redare, potrivit cercetatorilor.

Verificare voce

Atacurile de tip redare (replay attacks),  incearca sa falsifice autentificarea, sa pacaleasca istemele de autentificare vocala utilizand un esantion biometric audio preinregistrat.

Cercetătorii au proiectat instrumentul de detectare a vietii care emite sunetul, numit VoiceGesture, instrument care sa poata functiona pe dispozitive inteligente precum smartphone-uri si difuzoare inteligente. Solutia isi propune sa distinga utilizatorii live de inregistrari. Tehnologia functionează utilizand gestul articular unic al unui utilizator atunci cand el vorbeste, o expresie de acces, precum si avansurile tehnologice hardware audio ale dispozitivelor inteligente.

Potrivit cercetatorilor, VoiceGesture nu necesita un hardware specializat, ci mai degraba functioneaza printr-un difuzor si un microfon disponibile pe dispozitivele inteligente care accepta intrarea vocala.

Statii de lucru Dell Precision Mobile

Dell a lansat recent stațile de lucru Precision 7780, aceste laptopuri oferind utilizatorilor performanțe excepționale. Au fost proiectate având în vedere performanța maximă și încorporează unele dintre cele mai performante componente hardware disponibile pe piață.
 
Dell Precision 7780 are până la 128 GB RAM prin modul CAMM și un maxim de stocare SSD de 16 TB în patru sloturi Gen 4, făcându-l perfect pentru gestionarea fișierelor mari și a proiectelor complexe. 

 Dell Precision Mobile

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale Dell Precision 7780 este placa grafică până la NVIDIA RTX 5000 Ada cu 16 GB VRAM. Această placă grafică este construită pe cea mai recentă arhitectură Lovelace și oferă performanțe excelente pentru randare și jocuri. Laptopul vine și cu un afișaj IPS 4K 120 Hz care oferă utilizatorilor imagini clare și o rată de reîmprospătare ridicată pentru o experiență de joc mai fluidă.
 
Precision 7780 suportă procesoare Intel gen 13 pana la Intel® Core™ i9-13950HX vPro® (36 MB cache, 24 cores, 32 threads, up to 5.5 GHz, 55 W). O altă caracteristică excelentă a Dell Precision 7780 este opțiunea de a alege între sistemele de operare Windows 10/11, RedHat Enterprise 9.2 și Ubuntu 22.04 LTS. Acest lucru oferă utilizatorilor flexibilitatea de a alege sistemul de operare care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor lor.
 
Din punct de vedere al designului, Dell 7780 este elegant și stilat, cu o greutate de 3,05 kg în funcție de configurație. Laptopul este, de asemenea, construit pentru a fi durabil, cu un șasiu robust care poate rezista rigorilor utilizării zilnice.
 
DMP7780FI713850HX32GB1TB12GW3Y-05 
Dell Mobile Precision 7780,17" FHD(1920x1080)60Hz 500nits 99% DCIP3,Intel Core i7-13850HX(30MB/5.3GHz),32GB(2x16)SODIMM 5600MT/s,1TB(M.2)NVMe PCIe SSD,NVIDIA RTX 3500 Ada/12GB,AX211(2x2)6GHz+BT,Backlit SP KB,6cell 93WHr,Win11Pro,3Yr NBD

Procesoare Intel din generatia 11 Eight-Core Tiger Lake-H

Procesoarele Intel din generatia 11 Eight-Core Tiger Lake-H CPU rulează la 5,0 GHz.

Intel a facut o demonstratie cu un laptop bazat pe viitorul său procesor Tiger Lake-H cu opt nuclee, care funcționează cu pana la 5,0 GHz, dezvaluind in esenta unele dintre principalele puncte forte ale procesorului sau emblematic pentru notebook-uri. Computerele mobile bazate pe acesta vor intra pe piata in al doilea trimestru al anului 2021, a spus Intel.

CPU demo este probabil Core i9-11980HK, pe care Lenovo l-a listat deja, dar fara a dezvalui specificatiile sale. De aceasta data, Intel nu a dezvaluit nici ceasurile de baza ale procesorului si nici cate nuclee pot rula la 5,0 GHz, dar este evident ca vorbim despre mai multe nuclee.

Procesoare Intel generatia 11

Procesoarele Intel Tiger Lake-H sunt alimentate de pana la opt nuclee cu microarhitectură Willow Cove echipata cu pana la 24 MB de cache L3 si cu un nou controler de memorie DDR4. Noile procesoare au, de asemenea, numeroase imbunatatiri inclusiv 20 de benzi PCIe 4.0 pentru conectarea la cele mai recente GPU-uri si la SSD-uri de ultima generatie, precum si suport Thunderbolt 4 incorporat.

Pentru a demonstra capabilitatile procesorului Core i9 cu 8 nuclee / 16 fire „Tiger Lake-H”, Intel a folosit jocul de strategie in timp real Total War, care foloseste foarte mult procesoarele. Din pacate, nu se cunoaste ce GPU Intel a folosit pentru demonstratie sau dacă a fost un procesor grafic de notebook-uri discret sau GPU-ul Xe-LP integrat Intel. Deoarece laptopul avea cel putin un ecran de 15,6 inci, credem ca aceasta a fost utilizata o solutie grafica discreta.

Pe parcursul prezentarii, Intel a afirmat ca primele notebook-uri bazate pe procesorul Tiger Lake-H vor ajunge în trimestrul II 2021, dar nu a dezvaluit daca vor aparea la inceputul lunii aprilie sau la sfarsitul lunii iunie.

 

Sunteți aici: Home Articole Articole