Articole

ROG Strix G18, bazati-va pe puterea pura

Jucati cu incredere datorita Windows 11 Pro si a puterii brute a modelului 2024 Strix G18. Echipat cu un procesor Intel® Core™ i9 14900HX si cu o placa grafica NVIDIA GeForce RTX 4080 cu un TGP maxim de 175 W cu Dynamic Boost, fiti gata să uimiti concurenta in toate activitatile de ultima generatie.

Sustinut de un comutator MUX dedicat precum si de NVIDIA Advanced Optimus, Strix G18 deblocheaza adevaratul potential al hardware-ului sau. Cu o stocare SSD PCIe Gen4x4 si pana la 32GB de memorie RAM DDR5 la 5600MHz, bibliotecile de jocuri mari si sesiunile intense de multitasking sunt floare la ureche pentru aceasta masina de jocuri.

ROG Strix G18

Puterea întalneste eficienta

Treceti cu putere prin orice joc sau proiect cu un procesor Intel® Core™ i9 14900HX, cu un TDP de până la 65 W si cu o arhitectura hibrida construita de la zero pentru Windows 11 Pro. Cu pana la 8 nuclee de performanta, 16 nuclee eficiente si cele mai recente tehnologii. 

Puterea GPU-ului este dezlantuita. Componentele de top necesita putere, mai ales atunci cand vine vorba de maximizarea performantei GPU-ului. Cu ajutorul NVIDIA DLSS 3, a arcului ultra-eficient Ada Lovelace si a tehnologiilor Max-Q, NVIDIA® GeForce RTX™ seria 40 este complet dezlantuita, cu un TGP maxim de pana la 175 W cu Dynamic Boost. 

Tehnologia de optimizare a aplicatiilor care mareste ratele cadrelor cu pana la 40% in titlurile acceptate, jocurile AAA sunt perfecte, iar streamingul este fara pic de efort. 

Fie ca sunteti un artist digital, streamer, editor video sau ca va ocupati de animatie si de dezvoltare de jocuri, Strix G18 are toata puterea de care aveti nevoie pentru a vă duce creatiile la nivelul urmator.

Dispunand de un procesor Intel® Core™ i9 si de o placa video NVIDIA® GeForce RTX™ seria 40, proiecte complexe pe instrumente de dezvoltare populare, precum Unity si Autodesk, sunt redate intr-o clipă. Aveti toate instrumentele necesare pentru a fi cel mai bun.

Western Digital Purple

Hard disk-urile WD Purple sunt adaptate special nevoilor pietei de monitorizare si a sistemelor video inteligente, acolo unde utilizarea continua si durabilitatea sunt esentiale.

WD Purple

Datorita firmware-ului optimizat si a unor caracteristici specifice:

- tehnologia AllFrame - tehnologie ce ajuta la scaderea numarului de frame-uri pierdute si imbunatateste atat inregistrarea cat si redarea imaginilor

- Western Digital Device Analytics -  permite un management proactiv de evitare a defectiunilor neasteptate

- Card Health Monitoring - tehnologie care permite aplicatiilor si sistemelor de supraveghere monitorizarea starii mediului de stocare in timp real si realizarea de rapoarte a "starii de sanatate" a mediului de stocare  

puteti fi siguri ca aceste hard disk-uri sunt adecvate scopului propus, asigura stocarea in care puteti avea incredere.

 

Statii de lucru Dell Precision Mobile

Dell a lansat recent stațile de lucru Precision 7780, aceste laptopuri oferind utilizatorilor performanțe excepționale. Au fost proiectate având în vedere performanța maximă și încorporează unele dintre cele mai performante componente hardware disponibile pe piață.
 
Dell Precision 7780 are până la 128 GB RAM prin modul CAMM și un maxim de stocare SSD de 16 TB în patru sloturi Gen 4, făcându-l perfect pentru gestionarea fișierelor mari și a proiectelor complexe. 

 Dell Precision Mobile

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale Dell Precision 7780 este placa grafică până la NVIDIA RTX 5000 Ada cu 16 GB VRAM. Această placă grafică este construită pe cea mai recentă arhitectură Lovelace și oferă performanțe excelente pentru randare și jocuri. Laptopul vine și cu un afișaj IPS 4K 120 Hz care oferă utilizatorilor imagini clare și o rată de reîmprospătare ridicată pentru o experiență de joc mai fluidă.
 
Precision 7780 suportă procesoare Intel gen 13 pana la Intel® Core™ i9-13950HX vPro® (36 MB cache, 24 cores, 32 threads, up to 5.5 GHz, 55 W). O altă caracteristică excelentă a Dell Precision 7780 este opțiunea de a alege între sistemele de operare Windows 10/11, RedHat Enterprise 9.2 și Ubuntu 22.04 LTS. Acest lucru oferă utilizatorilor flexibilitatea de a alege sistemul de operare care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor lor.
 
Din punct de vedere al designului, Dell 7780 este elegant și stilat, cu o greutate de 3,05 kg în funcție de configurație. Laptopul este, de asemenea, construit pentru a fi durabil, cu un șasiu robust care poate rezista rigorilor utilizării zilnice.
 
DMP7780FI713850HX32GB1TB12GW3Y-05 
Dell Mobile Precision 7780,17" FHD(1920x1080)60Hz 500nits 99% DCIP3,Intel Core i7-13850HX(30MB/5.3GHz),32GB(2x16)SODIMM 5600MT/s,1TB(M.2)NVMe PCIe SSD,NVIDIA RTX 3500 Ada/12GB,AX211(2x2)6GHz+BT,Backlit SP KB,6cell 93WHr,Win11Pro,3Yr NBD

Multiboard Light si modulul PC versatil

Alegeți Multiboard Light+ si modulul PC versatil pentru activitati de afaceri si educationale.

multiboard light

 

 

multiboard pc 

Completati solutiile cu accesoriile ONKRON

Gama larga de accesorii ONKRON va asigura o instalare fara probleme pentru Multiboard Light+ si modulul PC in sala de conferinte, birourile companiei, sau chiar la biroul de acasa. De asemenea, vor aduce design de top si estetica moderna pentru cele mai exigente gusturi. 
 
stand onkron

VoiceGesture un instrument pentru a creste siguranta datelor biometrice

O serie de cercetari care exploreaza potentialul detectarii vietii pentru biometria vocii. Noi cercetări deefasurate la Universitatea de Stat din Florida și la Universitatea Rutgers exploreaza potentialul detectarii continue a vietii pentru biometria vocala pe dispozitive inteligente. Lucrarea incearca sa stabileasca un nou nivel de securitate pentru biometria vocală, deoarece tehnologia este deosebit de vulnerabila la falsificare prin atacuri de tip redare, potrivit cercetatorilor.

Verificare voce

Atacurile de tip redare (replay attacks),  incearca sa falsifice autentificarea, sa pacaleasca istemele de autentificare vocala utilizand un esantion biometric audio preinregistrat.

Cercetătorii au proiectat instrumentul de detectare a vietii care emite sunetul, numit VoiceGesture, instrument care sa poata functiona pe dispozitive inteligente precum smartphone-uri si difuzoare inteligente. Solutia isi propune sa distinga utilizatorii live de inregistrari. Tehnologia functionează utilizand gestul articular unic al unui utilizator atunci cand el vorbeste, o expresie de acces, precum si avansurile tehnologice hardware audio ale dispozitivelor inteligente.

Potrivit cercetatorilor, VoiceGesture nu necesita un hardware specializat, ci mai degraba functioneaza printr-un difuzor si un microfon disponibile pe dispozitivele inteligente care accepta intrarea vocala.

Sunteți aici: Home Articole Articole