Articole

Noua gama de solutii Wi-fi de la Aruba

 Aruba Instant On - Noua gama de solutii Wi-fi de la Aruba

aruba instant on

aruba instant on 1

 Avantajele echipamentelor de retea  Aruba Instant On:

- management Cloud

- usor de configurat si de utilizat (software prietenos)

- licentiere full fara costuri suplimentare

- pret atractiv

aruba instant on AP11

 

aruba instant on AP11D

 

aruba instant on AP15

 

 

Noile SSD-uri Kingston A2000 pe interfata NVMe PCIe

Performanta fara compromis cu noile SSD-uri Kingston A2000 pe interfata NVMe PCIe

Noul Kingston A2000 aduce un spor de performanta semnificativ fata de generatia anterioara si reprezinta o solutie deosebit de atractiva pentru utilizatorii cu bugete reduse care isi doresc calculatoare rapide, pentru integratorii de sisteme si pentru toti cei interesati de un upgrade rentabil.

Performanta superioara la un pret atractiv 

SSD Kingston

Disponibil in variante de stocare de 1TB, 500GB si 250GB, modelul adopta formatul M.2 2280 single-sided si interfata NVMe PCIe Gen 3.0 x4, iar cu chip-urile de memorie 3D NAND atinge viteze de pana la 2200MB/s la citire si, respectiv, 2000MB/s la scriere.

Pe langa vitezele de lucru foarte bune si raportul performanta/pret fara egal in acest moment pe piata, Kingston A2000 ofera avantaje si celor preocupati de securitate, de securizarea datelor. Noul dispozitiv este o unitate cu functie de auto-criptare hardware AES pe 256bit, compatibil cu standardul TCG Opal 2.0. Prin urmare, el poate fi folosit impreuna cu solutii de securitate create de dezvoltatori de renume mondial, precum Symantec, McAfee sau WinMagic. Totodata, incorporeaza suport eDrive, astfel ca poate fi folosit fara niciun fel de probleme cu BitLocker.

Prin mixul de dotari pus la dispozitia utilizatorului si performantele foarte bune oferite pentru un pret de achizitie redus, noul SSD Kingston A2000 este o solutie flexibila, care vizeaza utilizatori din toate domeniile de activitate.

TP-Link a prezentat seria de produse cu tehnologie AX la MWC 2019

TP-Link®, lider global furnizor de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, își expune noua gamă de produse, inclusiv linia AX, în cadrul Conferinței Mobile World (MWC), organizată în Barcelona, Spania, în intervalul 25-28 Februarie 2019.

TP Link MWC

Printre produsele care  expuse se numără produsele Mesh din gama Deco, routere wireless și un range extender Wi-Fi cu tehnologie AX. În plus, au mai fost prezentate câteva produse AC importante alături de produse business Wi-Fi din seria Omada.

Routere AX și Range extender AX

 

TP-Link este pe cale să pună la dispoziția tuturor utilizatorilor tehnologia   Wi-Fi de cel mai înalt nivel prin noile routere AX, prin noile range extendere AX și prin noile sisteme Mesh AX. Fiind furnizorul global numărul 1 de produse Wi-Fi pentru al optulea an consecutiv (în funcție de unitățile expediate, potrivit IDC WLAN Tracker, Q3, 2018), TP-Link este una dintre companiile care pavează drumul următoarei generații de tehnologii Wi-Fi 6, prin linia sa AX.

Archer AX11000

 

Conceput special pentru gamerii care își doresc cu ardoare cele mai înalte performanțe și cele mai noi funcționalități, noul router flagship de gaming tri-band de la TP-Link – care a câștigat statutul de CES Innovation Awards Honoree – ridică vitezele la un cu totul alt nivel, de până la 10.756 Mbps*. Fiind construit pe baza tehnologiei revoluționare OFDMA și beneficiind de un accelerator de gaming, acest router premium lasă în urmă latența și interferențele și poate deveni hub-ul de rețea suprem de gaming pentru orice nevoi de transfer de date ale utilizatorilor. 

Archer AX6000

 

Routerul ideal pentru locuința sau biroul modern, Archer AX6000 este proiectat să ofere viteze incredibile de până la 1.148 Mbps în banda de 2,4 GHz și de până la 4.804 Mbps în banda de 5 GHz. AX6000 permite utilizatorilor să întrebuințeze în întregime serviciul de internet de peste 1 Gbps, datorită unui port WAN de 2,5 Gigabit. Prin tehnologiile UL/DL DFDMA și MU-MIMO cu care este înzestrat, routerul Archer AX6000 gestionează cursiv în mod simultan conexiuni pentru mai multe dispozitive. Tehnologia BSS Color care îi permite lui AX6000 să ignore interferențele de semnal de la aparatele din jurul său se combină cu vitezele ridicate pentru a asigura rate de download suficient de rapide încât să permită descărcarea unui film blu-ray de 20 GB într-un timp record de 2 minute.

Archer AX18000

 

Routerul dual band 11ax Archer AX1800 permite viteze uimitoare de până la 1.775 Mbps și rată de transfer peste medie, comparativ cu un router Wi-Fi 2x2 11ac și este echipat cu specificații precum 1024-QAM și OFDMA. Acest lucru îl face să fie opțiunea perfectă pentru consumatorii care solicită o experiență Wi-Fi 6 senzațională fără să implice costuri uriașe. 

Range extender cu tehnologia AX - RE705X

 

Încheind seria, range extender-ul AX RE705X mărește aria de acoperire  Wi-Fi AX pentru a elimina zonele fără semnal. Cu viteze de 1.800 Mbps, acest range extender asigură o acoperire cu semnal Wi-Fi AX a spațiilor în care semnalul Wi-Fi al routerului nu poate ajunge.

Deco X10 — Noul sistem Wi-Fi de tip Mesh AX2700 pentru întreaga locuință

 

TP-Link aduce beneficiile tehnologiei sale AX și în seria de produse Deco, prin Sistemul Wi-Fi de tip Mesh pentru întreaga locuință Deco X10. Folosind tehnologia Mesh împreună cu tehnologia AX, Deco X10 asigură viteze fulgerătoare tri-band AX2700 în fiecare colț al locuinței, cu un backhaul de până la 1,95 Gbps*. Cooperarea tehnologiilor AX și Mesh face din Deco X10 alegerea perfectă pentru locuințele care necesită acoperire de rețea din colț în colț, pentru mai multe dispozitive, cu interferență minimă.

Deco Mesh Wi-Fi

Desigur, produsele AX nu sunt singurele cu care TP-Link dorește să iasă în față. Seria Deco va include și Deco P7, care beneficiază și de tehnologia Powerline care utilizează rețeaua electrică, și Deco M9 Plus, care poate funcționa ca un hub inteligent pentru toate dispozitivele smart și poate permite gestionarea lor prin aplicația dedicată Deco.

 

Pentru gama de produse powerline, va fi oferit și kit-ul TL-WPA8630P KIT. Archer MR600 și M7650 vor reprezenta noile lansări din zona produselor LTE, în timp ce un nou adaptor Wi-Fi, Archer T2U Plus, va fi și el prezentat. Segmentul Wi-Fi Business va fi și el reprezentat prin produse ca EAP245, Omada Cloud Controller, EAP225-Outdoor și EAP225-Wall. 

 

Fujitsu - scannere performante adaptate nevoilor tale!

Stiati ca?

Cu o istorie de peste 25 de ani in piata de scanere – FUJITSU este un lider solid in piata de document imaging si detine o gama variata de modele ultra-performante, de la scanere portabile, de tip carte de identitate pana la scanere departamentale de mare viteza, prezente in institutii bancare/financiare.

 Fujitsu scanner

Gama de scanere contine peste 30 de modele impartite in 3 categorii:

FUJITSU Image Scanner ScanSnap

Serie destinata mediului SMB, celor care au biroul acasa sau sunt mobili.

FUJITSU Image Scanner fi Serie 

Serie destinata organizatiilor medii si mari cu un volum de scanari zilnic ridicat, organizatii ce au nevoie de echipamente rapide, fiabile si ultraperformante.

FUJITSU Image Scanner SP Series

Serie din segmentul entry level profesional destinate activitatilor de zi cu zi din birourile mici.

 

Dovada ca scanerele FUJITSU sunt performante este si recunoasterile asociatiei Document Manager, care in ultimii ani, a acordat numeroase premii: 

2017 - Desktop/Portable/Other Imaging Product of the Year, Fujitsu Scanners - ScanSnap Cloud

2018 - Mobile Capture product of the year – Fujitsu ScanSnap iX100 and ScanSnap Cloud 

Pentru consolele de jocuri: monitor Philips Momentum

Philips Momentum 436M6VBPAB este un monitor conceput pentru console de jocuri. Noul model elimina o parte din dezavantajele televizoarelor oferind o performanta de top a imaginilor si capacitatea de a face fata fara probleme ratelor de reimprospatare rapide si dinamice, avand ca rezultat faptul ca gamerii pot renunta la ingrijorarea legata de problemele si constrangerile tehnologice.

Philips Momentum

Deosebita calitate a imaginii face din Philips 436M6VBPAB un monitor special. Rezolutia eset impresionanta - 4K CrystalClear (3840×2160 pixeli) UHD oferind o inalta precizie pe un generos panou VA de 43 de inchi. Tehnologia Ultra-Wide color ofera nuante de verde mult mai naturale, de rosu mult mai aprinse, si de albastru mai profunde, imbunatatite de Quantum Dot Technology. Aceasta este o tehnologie bazata pe particule mici semiconductoare. Quantum Dot Technology este intâlnita de obicei in rândul televizoarelor de ultima generatie. 436M6VBPAB este primul monitor din lume care se conformeaza noului standard VESA DisplayHDR 1000, care este definit prin imagini mai reale si mai vibrante, care au inalte grade de luminozitate, adancime si de nuanta. Consolele de ultima generatie permit rezolutii 4K si HDR (High Dynamic Range) in rularea anumitor jocuri, iar Philips 436M6VBRAB este aliatul necesare gamerilor.

Adaptive Sync, o tehnologie performanta de sincronizare a placii video, asigura alinierea frecventa de cadre a imaginilor redate cu rata de reimprospatare a ecranului, astfel elimina efectele de tearing si stuttering cauzate de cadrele nesincronizate, in acelasi timp latenta scazuta reduce timpul de afisare si asigura o experienta vizuala fluida.

Designerii modelului 436M6VBPAB au avut grija ca monitorul sa fie pe de o parte sofisticat din punct de vedere vizual, dar practic si user-friendly, motiv pentru care acesta include suport USB-C, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort si HDMI 2.0 pentru a apermite  o conectivitate sporita, MultiView cu doua surse pentru imbunatatirea multitasking-ului, precum si un hub USB 3.0 incorporat pentru a a extinde o versatilitatea. Philips 436M6VPRAB vine insotit de o telecomanda EasyLink care le permite utilizatorilor controlul cu usurinta a dispozitivele conectate.

 

Sunteți aici: Home Articole Articole