Articole

VoiceGesture un instrument pentru a creste siguranta datelor biometrice

O serie de cercetari care exploreaza potentialul detectarii vietii pentru biometria vocii. Noi cercetări deefasurate la Universitatea de Stat din Florida și la Universitatea Rutgers exploreaza potentialul detectarii continue a vietii pentru biometria vocala pe dispozitive inteligente. Lucrarea incearca sa stabileasca un nou nivel de securitate pentru biometria vocală, deoarece tehnologia este deosebit de vulnerabila la falsificare prin atacuri de tip redare, potrivit cercetatorilor.

Verificare voce

Atacurile de tip redare (replay attacks),  incearca sa falsifice autentificarea, sa pacaleasca istemele de autentificare vocala utilizand un esantion biometric audio preinregistrat.

Cercetătorii au proiectat instrumentul de detectare a vietii care emite sunetul, numit VoiceGesture, instrument care sa poata functiona pe dispozitive inteligente precum smartphone-uri si difuzoare inteligente. Solutia isi propune sa distinga utilizatorii live de inregistrari. Tehnologia functionează utilizand gestul articular unic al unui utilizator atunci cand el vorbeste, o expresie de acces, precum si avansurile tehnologice hardware audio ale dispozitivelor inteligente.

Potrivit cercetatorilor, VoiceGesture nu necesita un hardware specializat, ci mai degraba functioneaza printr-un difuzor si un microfon disponibile pe dispozitivele inteligente care accepta intrarea vocala.

Procesoare Intel din generatia 11 Eight-Core Tiger Lake-H

Procesoarele Intel din generatia 11 Eight-Core Tiger Lake-H CPU rulează la 5,0 GHz.

Intel a facut o demonstratie cu un laptop bazat pe viitorul său procesor Tiger Lake-H cu opt nuclee, care funcționează cu pana la 5,0 GHz, dezvaluind in esenta unele dintre principalele puncte forte ale procesorului sau emblematic pentru notebook-uri. Computerele mobile bazate pe acesta vor intra pe piata in al doilea trimestru al anului 2021, a spus Intel.

CPU demo este probabil Core i9-11980HK, pe care Lenovo l-a listat deja, dar fara a dezvalui specificatiile sale. De aceasta data, Intel nu a dezvaluit nici ceasurile de baza ale procesorului si nici cate nuclee pot rula la 5,0 GHz, dar este evident ca vorbim despre mai multe nuclee.

Procesoare Intel generatia 11

Procesoarele Intel Tiger Lake-H sunt alimentate de pana la opt nuclee cu microarhitectură Willow Cove echipata cu pana la 24 MB de cache L3 si cu un nou controler de memorie DDR4. Noile procesoare au, de asemenea, numeroase imbunatatiri inclusiv 20 de benzi PCIe 4.0 pentru conectarea la cele mai recente GPU-uri si la SSD-uri de ultima generatie, precum si suport Thunderbolt 4 incorporat.

Pentru a demonstra capabilitatile procesorului Core i9 cu 8 nuclee / 16 fire „Tiger Lake-H”, Intel a folosit jocul de strategie in timp real Total War, care foloseste foarte mult procesoarele. Din pacate, nu se cunoaste ce GPU Intel a folosit pentru demonstratie sau dacă a fost un procesor grafic de notebook-uri discret sau GPU-ul Xe-LP integrat Intel. Deoarece laptopul avea cel putin un ecran de 15,6 inci, credem ca aceasta a fost utilizata o solutie grafica discreta.

Pe parcursul prezentarii, Intel a afirmat ca primele notebook-uri bazate pe procesorul Tiger Lake-H vor ajunge în trimestrul II 2021, dar nu a dezvaluit daca vor aparea la inceputul lunii aprilie sau la sfarsitul lunii iunie.

 

BOSCH echipamente supraveghere

SUPER PREȚURI la produsele BOSCH pentru supraveghere:

DIVAR IP 3000

- Soluție all in one

- Stocare și video management pentru 32 de canale

- Format mini-tower 4 bay

Bosh DIVAR IP 3000

Camera Dinion 5000 HD

- rezoluție 2MP, imagine clara

- lentilă autovarifocală 2.7-12 mm

- IR 30m

- Outdoor IP66

Bosh Camera Dinion 5000 HD

Noile camere Bosch 3000i cu video analiză și preț spectaculos sunt acum în stoc!

 

Camera microdome pentru interior

Rezoluție 2MP sau 5MP 

Lentilă fixă 2.3 sau 2.8 mm  

Compresie H265 

HDR 120 db 

Essential Video Analyticsr
  Bosh Camera microdome          
                 
 

Camera turret pentru interior

Rezoluție 2MP sau 5MP 

Lentilă fixă 2.3 sau 2.8 mm 

Compresie H265 

HDR 120 db 

IR 15m 

Essential Video Analytics 

  Camera Bosh turret pentru interior          
                 
 

Camera dome pentru exterior

Rezoluție 2MP, 5MP 

Lentilă varifocală 3.2-10 mm 

Compresie H265 

HDR 120 db 

IP 66 & IK 10 

IR 30m 

Essential Video Analytics

 

  Bosh Camera dome pentru exterior          
                 
 

Camera bullet pentru exterior

Rezoluție 2MP, 5MP 

Lentilă varifocală 3.2-10 mm 

Compresie H265 

HDR 120 db 

IP 66 & IK 10 

IR 30m 

Essential Video Analytics

  Bosh Camera bullet pentru exterior          

 

 

ASUS ZenBook 14 frumusete si portabilitate incredibila

Creativitate. Stil. Inovatie.

Acestea sunt calitatile definitorii ale elegantului model nou ZenBook 14. Acesta este unul dintre cele mai mici laptopuri de 14 inchi din lume, fiind echipat cu un extraordinar afisaj de tip NanoEdge cu margini ultra-subtiri si revolutionara solutie de control tactil ScreenPad™ 2.0 pentru a-ti oferi libertatea sa-ti descoperi propria putere creativa.

ASUS ZenBook 14 generatie 2020

Sistemul extraordinar de atragator ZenBook 14 este mai portabil ca niciodata. Este mai subtire, mai usor si incredibil de compact, dar include HDMI, Thunderbolt™ 3 USB-C®, USB Tip-A si cititor carduri MicroSD pentru versatilitate de neegalat. Construit pentru a oferi performante foarte ridicate, ZenBook 14 este alegerea perfecta pentru un stil de viata foarte mobil, fara efort.

 

Mobilitate. Calatoreste usor si inteligent

Designul complet metalic compact, subtire si ultra-usor al modelului ZenBook 14 face din acesta companionul ideal pentru calatorii. Este cel mai subtire laptop de 14 inci din lume dotat cu un set complet de optiuni de conectivitate1 — inclusiv HDMI si USB Tip-A — astfel incat vei putea sa te bucuri de conectivitate versatila oriunde te-ai afla. 13.9mm subtire 2 1.13kg ultra-usor. 

ASUS ZenBook 14 frumusete si portabilitate incredibila

 

Videoproiectoarele portabile LED ViewSonic

   Perfecte pentru divertisment in continua miscare, proiectoarele portabile ViewSonic ofera putere si performanta intr-un pachet mic. Aceste proiectoare compacte si usoare pot fi mutate cu usurinta dintr-o camera in alta sau luate in calatorii, pentru divertisment pe un ecran mare, oriunde doresti.

Videoproiectoarele ViewSonic

 

 

M1 Mini     Mini videoproiector LED cu difuzoare JBL
ViewSonic M1 mini  

Stand smart care permite proiectia din plafon

Carcasa de sus interschimbabila 

Stand smart pentru proiectie 360 grade

Difuzoare JBL pentru sunet de inalta calitate 

Baterie incorporata 

Pornire instantanee

 

 

M1    Videoproiector LED portabil cu difuzoare Harman Kardon
ViewSonic M1  

Difuzoare Harman Kardon integrate

30.000h durata de viata a sursei de lumina

Stand smart pentru proiectie 360 grade

Durata bateriei pana la 6h

Premiu iF pentru design

 

 

 

M1+    Videoproiector LED portabil wireless cu difuzoare Harman Kardon
ViewSonic M1 plus  

Proiectie wireless si conexiune Wi-Fi catre App store

Difuzoare Harman Kardon Bluetooth  integrate

Stand smart pentru proiectie 360 grade

Conectivitate USB Type-C

Premiu iF pentru design

 

 

 

 

Sunteți aici: Home Articole Articole