ROG Strix G18, bazati-va pe puterea pura

Jucati cu incredere datorita Windows 11 Pro si a puterii brute a modelului 2024 Strix G18. Echipat cu un procesor Intel® Core™ i9 14900HX si cu o placa grafica NVIDIA GeForce RTX 4080 cu un TGP maxim de 175 W cu Dynamic Boost, fiti gata să uimiti concurenta in toate activitatile de ultima generatie.

Sustinut de un comutator MUX dedicat precum si de NVIDIA Advanced Optimus, Strix G18 deblocheaza adevaratul potential al hardware-ului sau. Cu o stocare SSD PCIe Gen4x4 si pana la 32GB de memorie RAM DDR5 la 5600MHz, bibliotecile de jocuri mari si sesiunile intense de multitasking sunt floare la ureche pentru aceasta masina de jocuri.

ROG Strix G18

Puterea întalneste eficienta

Treceti cu putere prin orice joc sau proiect cu un procesor Intel® Core™ i9 14900HX, cu un TDP de până la 65 W si cu o arhitectura hibrida construita de la zero pentru Windows 11 Pro. Cu pana la 8 nuclee de performanta, 16 nuclee eficiente si cele mai recente tehnologii. 

Puterea GPU-ului este dezlantuita. Componentele de top necesita putere, mai ales atunci cand vine vorba de maximizarea performantei GPU-ului. Cu ajutorul NVIDIA DLSS 3, a arcului ultra-eficient Ada Lovelace si a tehnologiilor Max-Q, NVIDIA® GeForce RTX™ seria 40 este complet dezlantuita, cu un TGP maxim de pana la 175 W cu Dynamic Boost. 

Tehnologia de optimizare a aplicatiilor care mareste ratele cadrelor cu pana la 40% in titlurile acceptate, jocurile AAA sunt perfecte, iar streamingul este fara pic de efort. 

Fie ca sunteti un artist digital, streamer, editor video sau ca va ocupati de animatie si de dezvoltare de jocuri, Strix G18 are toata puterea de care aveti nevoie pentru a vă duce creatiile la nivelul urmator.

Dispunand de un procesor Intel® Core™ i9 si de o placa video NVIDIA® GeForce RTX™ seria 40, proiecte complexe pe instrumente de dezvoltare populare, precum Unity si Autodesk, sunt redate intr-o clipă. Aveti toate instrumentele necesare pentru a fi cel mai bun.

Sunteți aici: Home Articole Articole ROG Strix G18, bazati-va pe puterea pura