ASUS lanseaza laptopurile VivoBook X541 si X441

ASUS lanseaza noile laptopuri din seria VivoBook X441 si X541, avand diagonalele de 14, respectiv 15 inch, laptopuri concepute pentru divertisment si productivitate. Seria VivoBook beneficiaza de cea de a 6-a generatie de procesoare Intel Core si este echipata cu placa grafica NVIDIA GeForce si 16GB de memorie RAM. Culorile disponibile sunt in nuante de argintiu, alb, maro, rosu si albastru turcoaz. 

Seria ASUS VivoBook cuprinde modele mainstream, concepute in asa fel incat sa ofere utilizatorilor o experienta multimedia de inalta calitate. Sunetul emis prin intermediul difuzoarelor de 3W, montate in incinte de 24cc, pus in valore de tehnologia ASUS SonicMaster, iar ASUS AudioWizard ofera cinci moduri de presetare pentru diferite tipuri de continut. Seria ASUS VivoBook X are o tastatura chiclet, fiecare tasta avand o cursa de numai 2.3mm, la fel ca si laptopurile de gaming sau cele high-end, raspunsul tactil fiind mai placut. Navigarea precisa si intuitiva este asigurata de un touchpad multi-touch, de dimensiuni mari, el suporta gesturile ASUS Precise Touch Pad (PTP) in asa fel incat utilizatorii sa poata mari sau micsora, derula sau sa treaca la pagina urmatoare cu usurinta. Touchpad-ul dispune, de asemenea, de o tehnologie ce recunoaste in mod automat atingerile accidentale si evita preluarea acestor comenzi. 

asus x541 deschis

Tehnologia video ASUS Tru2Life optimizeaza contrastul si claritatea, obtinandu-se astfel efecte vizuale imbogatite in detalii. ASUS Splendid ofera patru moduri de lucru (Normal, Eye Care, Vivid si Manual), aceste moduri de lucru optimizeaza imaginile aducand culori mai bogate si profunde. Modul normal este ideal pentru sarcinile de lucru de zi cu zi. Modul Eye Care reduce nivelul de lumina albastra cu pana la 33%, protejand in acest fel ochii utilizatorului. Modul Vivid imbunatateste culorile, contrastul si claritatea, in timp ce modul Manual le permite utilizatorilor sa ajusteze si sa salveze temperatura de culoare pe care o prefera. 

Concepute pentru activitatile productive de zi cu zi dar si pentru divertisment, laptopurile din seria ASUS VivoBook sunt dotate cu cea de a sasea generatie de procesoare Intel Core i7 si se bucura de aportul grafic al acceleratorului NVIDIA GeForce 920M, precum si de 16GB memorie RAM DDR4. Tehnologia exclusiva ASUS SuperBatt ofera noilor modele de trei ori mai multe cicluri de incarcare-descarcare, fata de bateriile laptopurilor conventionale. 

ASUS VivoBook X441 cu diagonala de 14 inch masoara 348 x 242.8 x 27.6mm, in timp ce VivoBook X541 cu ecran de 15 inch are dimensiunile 321.4 x 251 x 27.6mm si cantareste doar 1.9 Kg.

asus x541

ASUS X541 si X441 sunt disponibile in Romania incepand cu luna august 2016, in configuratii cu procesoare Intel Core i5 si Intel Core i7.

Sunteți aici: Home Articole Articole ASUS lanseaza laptopurile VivoBook X541 si X441