ADATA a lansat memoriile DDR4 XPG Dazzle

ADATA Technology a lansat prima sa gama de memorii DDR4, XPG Dazzle. Modulele DDR4 au un design atractiv datorita iluminarii cu linii LED si dispun de performante ridicate. Totodata au consum redus de energie. XPG Dazzle foloseste o tehnologie de iluminare LED patentata de AVEXIR ceea ce asigura un aspect foarte atractiv.

Kiturile de memorie XPG Dazzle sunt disponibile in variantele:

- 8GBx2

- 8GB x4

- 16GBx2

- 16GBx4 

Kiturile asigura o flexibilitate extinsa pentru configurarea sistemelor high-end.

ADATA DDR4XPG Dazzle LED

Standardul DDR4 depaseste precedenta tehnologie DDR3 prin niveluri de performanta si eficienta energetica superioare. Voltajul de lucru a scazut de la 1.5V la 1.2V, ceea ce reprezinta o economie de 20% a consumului de energie, mentinand sistemele PC stabile si asigurand temperaturi mai scazute chiar si la efectuarea de sarcini intese. In acelasi timp, implementarea Intel XMP 2.0 permite crearea de profile OC si tuning fara a fi necesare modificari din BIOS.

Scaderea temperaturii de functionare a componentelor ramane o prioritate de top pentru entuziasti, iar XPG Dazzle dispune de tehnologia Thermal Conductive, tehnologie care eficientizeaza disiparea caldurii. Modulele de memorie au la baza PCB-uri cu 10 straturi pentru imbunatatirea calitatii transferului de date si astfel, a performantei generale a unui sistem PC.

Modulele de memorie XPG Dazzle LED DDR4 folosesc cipuri de inalta calitate care trec printr-un riguros proces de selectie si sortare. La fel ca toate modulele de memorie ADATA, XPG Dazzle beneficiaza de garantie pe viata.

Sunteți aici: Home Articole Articole ADATA a lansat memoriile DDR4 XPG Dazzle