Canon - patru noi modele de imprimante monocrom si color

Canon  a anutat lansarea a patru noi modele de imprimante monocrom si color:

- i-SENSYS LBP351x

- i-SENSYS LBP352x

- i-SENSYS LBP710Cx 

- i-SENSYS LBP712Cx.

Canon i SENSYS LBP new

Aceste modele sunt concepute pentru a raspunde provocarilor legate de imprimare in companiile mari, oferind productivitate crescuta si configuratii flexibile, totul intr-un design robust si compact.

Proiectate pentru grupuri de lucru dintr-o varietate de industrii precum vanzari, drept si sanatate, aceste imprimante aduc noi niveluri de productivitate gamei i-SENSYS. Avand viteze de 55, respectiv 62 ppm, modelele i-SENSYS LBP351x si LBP352x optimizeaza eficienta firmelor, oferind volume mari de imprimare alb-negru. Pentru a creste si mai mult eficienta la birou, modelele i-SENSYS LBP351x ?i LBP352x beneficiaza de capacitate totala mai mare de coli, de pana la 3.600 de pagini.

Modelul i-SENSYS LBP710Cx are o viteza de imprimare color de 33 ppm si o capacitate maxima de 2.300 de pagini. Modelul i-SENSYS LBP712Cx are o viteza de imprimare color de 38 ppm si imprimanta poate poate fi alimentata cu pana la 1.200 de pagini.

Toate imprimantele de mai sus sunt suficient de mici pentru a incapea in spatii restranse, permitand companiilor sa faca economie de spatiu. Optiunile flexibile de configurare pot satisface cerintele specifice unei intregi suite de medii de lucru, avand posibilitatea de a adauga patru casete de alimentare cu hartie aditionale si permit alimentarea cu suporturi media de dimensiuni personalizate – precum bilete bancare sau retete. Modelele i-SENSYS LBP710Cx si i-SENSYS LBP712Cx dispun de un nou toner color de mare capacitate, ceea ce genereaza durata mai mare intre inlocuiri. Acest lucru permite firmelor reducerea costurilor si cresterea a eficientei.

Ambele serii dispun de conectivitate prin cloud si imprimare mobila, oferind functionalitate extinsa intr-un aparat compact. Suportul pentru Apple AirPrint si Mopria permite imprimarea documentelor de pe dispozitivele mobile compatibile de oriunde s-ar afla. Utilizatorii pot beneficia de compatibilitatea cu serviciile de imprimare din cloud prin Google Cloud Print. Integrarea neintrerupta cu platforma Canon de management al imprimarii, uniFLOW, ofera tuturor grupurilor de lucru ale firmei functionalitate la nivel enterprise. Tehnologia Quick First-Print de la Canon permite imprimarea documentelor in cateva secunde, chiar si atunci cand imprimanta a intrat in modul sleep, maximizand astfel eficienta companiilor. Imprimantele includ si suport pentru standardul PCL5e/6 si limbajele de imprimare Adobe PostScript, pentru o compatibilitate mai buna la integrarea in retea.

Noile modele i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx si LBP712Cx vor fi disponibile in Europa incepand cu luna iulie 2016.

 

Sunteți aici: Home Articole Articole Canon - patru noi modele de imprimante monocrom si color