HP lanseaza cel mai subtire laptop din lume

HP Inc. a lansat noul laptop premium HP Spectre, cel mai subtire laptop din lume.

Noul laptop HP are un sasiu din aluminiu prelucrat computerizat, gros numai cat o baterie AAA - 10,4mm. 

hp spectre

Procesoare puternice Intel® Core™ i5 si i7 asigura o performanta superioara fata de procesoarele mobile utilizate frecvent în aceasta clasa de dispozitive.

Ecranului full HD are o diagonala de 13,3"(33,8cm) edge-to-edge.

HP Spectre si noul portofoliu premium sunt rezultatul colaborarii exclusive cu designeri de renume mondial, Tord Boontje si Jess Hannah.

Noul laptop are structura din fibra de carbon, ceea ce creeaza un profil subtire, usor si durabil, mentinand greutatea totala a notebook-ului la doar 1,1kg.

Bateria hibrid este împartita în doua bucati subtiri, permiţând o durata de pâna la 9 ore si jumatate, ca o singura baterie.

HP Spectre include un SSD rapid si cu capacitate de stocare de pana la 512GB cu pana la 8 GB de memorie. Integrarea sistemului de racire hiperbaric Intel mentine rece dispozitivul pe care ruleaza chiar si cu procesoare puternice într-un pachet mic.

Acesta mai are trei conectori cu functie completa USB tip C, dintre care doi sustin ThunderboltTM pentru a oferi cea mai rapida conexiune din domeniu, cea mai versatila conexiune I / O.

Sunteți aici: Home Articole Articole HP lanseaza cel mai subtire laptop din lume