TP-LINK lanseaza router-ul care poate transforma casa in locuinta inteligenta

TP-LINK® a anuntat  lansarea router-ului pentru locuinte inteligente SR20, un router all-in-one care dispune de touchscreen si are functie de hub Internet of Things (IoT), compatibil cu tehnologiile ZigBee si Z-Wave.

Roter-ul TP-Link SR20 asigura performanta la nivelul standardului AC1900 si furnizeaza control centralizat al intregii locuinte, router-ul este compatibil cu o gama larga de dispozitive conectate. Totodata, TP-LINK anunta o linie completa de dispozitive automatizate de securitate, iluminat precum si managementul energiei, compatibile cu SR20.  intre acestea se numara camerele de supraveghere de zi si noapte, becurile Wi-Fi, prizele si switch-urile inteligente cu sistem de monitorizare a energiei. 

TPLink SR20

“Conexiunea stabila este foarte importanta pentru locuintele inteligente, iar extinderea TP-LINK in aceasta zona constituie o evolutie naturala care ne permite sa furnizam produse inovatoare. Routerul pentru locuinte inteligente SR20 combina cea mai buna solutie de conectivitate din clasa sa cu cele mai populare tehnologii IoT ale momentului pentru a asigura utilizatorilor cea mai buna experienta asociata acestui nou stil de viata. Cu ajutorul liniei extinse de produse pentru locuinta inteligenta, consumatorii se pot bucura de conexiuni stabile pentru a gestiona usor dispozitivele si a ramâne conectati la ce se intâmpla cu locuinta lor când sunt plecati”, a declarat Lewis Wu, vicepresedinte executiv pentru TP-LINK SUA.

Router-ul TP-LINK SR20 dispune de un ecran tactil  pentru facilitarea controlul dispozitivelor conectate si interactiunea cu acestea, fie ele camere de supraveghere, becuri, senzori, termostate.  Utilizatorul poate programa aprinderea becurilor in momentul in care intra in casa, reglarea automata a termostatului la o anumita temperatura. Compatibilitatea cu tehnologiile ZigBee, Z-Wave si Wi-Fi asigura functionarea cu o gama larga de dispozitive, inclusiv apartinând altor producatori. in plus, SR20 poate trimite notificari cu ajutorul aplicatiei pentru dispozitive mobile Kasa, pentru a instiinta utilizatorii daca becurile au fost lasate aprinse, daca detecteaza fum sau scurgeri de apa.

Performanta superioara

Asigurand viteze mari (pana la 1900Mbps), router-ul permite utilizatorilor sa descarce fisiere mari, sa faca streaming 4K sau sa se joace on-line fara lag-uri. Totodata, SR20 dispune de tehnologia beamforming imbunatatind acoperirea si stabilitatea. Routerul este compatibil cu protocoalele wireless mai vechi precum 802.11 a/b/g/n.

Caracteristici:

 • Permite conectarea dispozitivelor inteligente compatibile cu ZigBee, Z-Wave si Wi-Fi
 • Asigura viteze combinate de pâna la 1900Mbps in cele doua benzi de frecventa de 5GHz (pana la 1300Mbps) si 2.4GHz (pana la 600Mbps)*
 • Dispozitivele pot fi controlate de pe smartphone sau tableta pentru a programa task-uri sau a verifica dispozitivele folosind aplicatia Kasa
 • Beneficiaza de procesor dual-core de 1GHz capabil sa sustina un trafic intens de date
 • 4 porturi Ethernet Gigabit pentru conexiuni pe fir rapide, de mare viteza
 • Porturi USB 3.0 si USB 2.0 pentru partajarea usoara in retea de poze, muzica si clipuri video
 • Retea guest pentru a oferi musafirilor acces separat la Wi-Fi  
 • Slot SD integrat pentru stocarea de continut
 • Ecran tactil de 4.3” pentru accesarea rapida a celor mai utilizate functii
 • Tehnologie beamforming pentru conexiuni wireless stabile
 • Optiuni avansate de criptare pentru protectia datelor
 • Control parental pentru limitarea timpului petrecut online, dar si a tipului de continut accesat.
 • Suporta standardul 802.11ac si este compatibil si cu protocoalele 802.11a/b/g/n

 

 

Sunteți aici: Home Articole Articole TP-LINK lanseaza router-ul care poate transforma casa in locuinta inteligenta