Print 3D mai accesibil ca oricand

Fie că doriți să creați prototipuri sau doriți să utilizați o imprimantă 3D la domiciliu, o imprimantă 3D va ofera posibilitati nelimitate. RepRap a fost unul dintre primii producatori de imprimante 3D bazate pe tehnologia RepRap din Germania. Dispunem de kit-uri low cost 3D, precum și de echipamente preasamblate, de la imprimante 3D cu un volum imens de imprimare pană la cele pe care le puteți pune pe birou la domiciliu.

reprap

În afară de imprimante 3D, oferim o gamă largă de accesorii pentru imprimante 3D: toate tipurile filament de imprimare (plastic), scanere 3D, cum ar fi David Laserscanner sau Fablitec Scanner 3D, software-ul de 3D de imprimare Simplify3D precum piese de schimb și elementele opționale pentru imprimante 3D , cum ar fi extrudare, capete calde, placi Arduino, pat de imprimare, termistori și multe altele.

Pentru toate imprimantele 3D oferim filamente premium de cea mai înaltă calitate. Filamente pot fi utilizate la mai multe tipuri de imprimante 3D.  Dispunem de  filamente de înaltă calitate realizate din diferite tipuri de plastic, cum ar fi PLA, PVA, ABS, PP, Laybrick (filament-caramida ca imprimabilă), Laywood (filament-cum ar fi lemn de tipărit) și Soft PLA. Unele filamente de asemenea, vin într-o varietate de culori diferite. Pur și simplu lasa-ti imaginatia să preia controlul.

Sunteți aici: Home Articole Articole Print 3D mai accesibil ca oricand