Placa video SAPPHIRE NITRO R7 360, suport DX 12 si functii high-end

SAPPHIRE a anuntat un model nou din seria gaming de succes SAPPHIRE NITRO, model ce ofera un raport echilibrat intre caracteristicile high end si pretul placii pentru majoritatea gamerilor. Noua placa se bazeaza arhitectura interna GCN de la AMD, beneficiaza de un set de caracteristici ce include suport pentru cele mai noi sisteme de operare.

sapphire nitro

Dezvoltata pentru mediul online de gaming, SAPPHIRE NITRO R7 360 este un upgrade bine venit atat pentru sisteme dotate cu versiuni de placi grafice mai vechi, precum si pentru cele cu nucleu graphic integrat care nu ofera suport pentru display-uri noi. Pentru un pret rezonabil, utilizatorul sed poate bucura de suport complet DirectX 12 si Windows 10, oferind avantaje semnificative de performanta precum si caracteristicile avansate AMD FreeSync, pentru o imagistica clara in sesiunile de gaming. 

SAPPHIRE NITRO R7 360 detine toate caracteristicile high-end bazate pe arhitectura GCN, inclusiv AMD TrueAudio technology pentru o redare realista a sunetului, precum si AMD Image quality enhancement, AMD HD Media accelerator si AMD PowerTune pentru performante optime, chiar si suport pentru AMD VSR (Virtual Super Resolution) si FRTC (Frame Rate Target Control).

SAPPHIRE NITRO R7 360 are 2 GB memorie GDDR5 cu frecvente de 1625MHz (6.5GB/s efectivi) si un nucleu GCN ce dezvolta 768 procesoare stream la 1060 MHz. Placa grafica aduce o experienta excelenta atat pentru gaming-ul online cat si pentru utilizarea in activitati obisnuite. Placa este construita pe PCB cu dimensiuni reduse (numai 170mm), ceea ce faciliteaza instalarea in orice carcasa inclusiv sasiuri ITX.Racirea se bazeaza pe un cooler single fan.

Acest model de placa ofera AMD Eyefinity pentru configuratii multi-screen ce pot merge pana la 3 monitoare. Placa este CrossFire ready pentru peformante accelerate prin utilizarea mai multor placi grafice pe o placa de baza cu suport CrossFire ceea ce permite upgrade-uri viitoare fara a fi necesara utilizarea de cabluri de interconectare fiind utilizata interfata PCI-Express.

AMD APP acceleration este inca o aplicatie disponibila. Aplicatia este utilizata pentru imbunatatirea performantelor intr-o gama larga de aplicatii care utilieaza capacitati de procesare stream si specificatii hardware oferite de arhitectura GCN. Aplicatiile tipice includ codare si decodare video, compresie si multiplexing pentru distributie media, gaming si conferinte video. APP acceleration, poate in acelasi timp sa imbunatateasca sarcini precum browsing-ul, aplicatiile Office si compresie fisiere cu un software specializat.

Sunteți aici: Home Articole Articole Placa video SAPPHIRE NITRO R7 360, suport DX 12 si functii high-end