BenQ lanseaza primele proiectoare cu NFC tehnologie NFC (Near Field Communication) din România

BenQ lanseaza modelele MX666+ si MW665+ echipate cu tehnologie NFC (Near Field Communication). Acum poti face prezentarea direct de pe telefon sau tableta printr-o singura atingere a dispozitivelor de cardul sau adaptorul NFC, oferite gratuit la achizitia videoproiectoarelor.

Noile proiectoare BenQ au rezolutii XGA şi WXGA si o luminozitate de 3.500 ANSI Lumeni pentru MX666+, respectiv 3.200 ANSI Lumeni pentru MW665+, totul pentru o proiecție luminoasa, in timp ce contrastul de 13.000:1 asigurand imagini clare chiar si la redarea unui text sau la afisarea de fotografii cu multe detalii.

Benq MW665 MX666

Optiuni multiple de conectivitate

Este de ajuns sa conectezi adaptorul BenQ wireless NFC la videoproiector si sa atingi tableta sau telefonul cu NFC de adaptor pentru a descarca aplicatia BenQ tapNshowTM, iar dupa cateva secunde sa incepi prezentarea. Conectarea se realizeaza automat fara sa fie necesare alte setari suplimentare. Daca proiectorul este montat pe tavan, foloseste sticker-ul sau cardul NFC pentru o conectare imediata, din orice loc al salii.

Pentru utilizarea laptopului, conecteaza adaptorul wireless in videoproiector si cel USB intr-un port disponibil din laptop, lanseaza aplicația BenQ Qpresenter, iar prezentarea va incepe in mai puțin de 30 de secunde.

Videoproiectorul MX666+ are conectivitate MHL, astfel incât se pot proiecta cu usurința imagini sau fisiere stocate pe dispozitivele mobile, pentru a beneficia de o imagine cu diagonala generoasa. in acelasi timp, prin cablul MHL, bateria dispozitivului conectat la proiector este incarcata.

Funcția USB Reader permite afisarea directa a prezentarii de pe un stick de memorie, fara a mai fi necesara conectarea la notebook, in timp ce funcția USB Display asigura o soluție comoda de afisare a imaginilor direct de pe notebook sau PC, prin cablu USB.

Conecteaza proiectorul la rețeaua locala LAN (RJ45) prin funcția LAN Display & Audio si afiseaza simultan imagini din maximum patru surse de semnal pe un singur proiector. De asemenea, funcția LAN Control permite gestionarea proiectoarelor conectate la rețeaua LAN, controlul acestora realizându-se simplu si intuitiv cu ajutorul aplicatiilor Crestron e-Control®, RoomViewer™, PJ-Link, si AMX Device Discovery.

Modul de proiectie SmartEco. Economiseste inteligent!

Ambele proiectoare beneficiaza de tehnologia SmartEco ce asigura un consum de energie redus cu pâna la 70% şi o durata de viata a lampii de 6.500 de ore, fara a diminua calitatea imaginilor proiectate. in plus, MW665+ are o durata de utilizare a lampii de pâna la 10.000 de ore in modul LampSave, ceea ce inseamna peste 5 ani de utilizare zilnica, timp de 6 ore pe zi. Consumul proiectoarelor atunci când nu detecteaza sursa de semnal (in mod stand by) este mai mic de 0,5W.

Ambele videoproiectoare ofera o suita de alte funcții extrem de utile precum:

Teaching Template, Presentation Timer, Remote Desktop, Wall Color Correction, Direct Power On, Auto Blank, "Signal Power On (VGA signal detected)", Instant Restart, HDTV Compatible, Freeze/Blank, 2D Keystone (vertical + orizontal), in timp ce compatibilitatea cu o varietate de formate 3D, inclusv prin HDMI v1.4a, asigura o experienta de vizionare impresionanta.

Sunteți aici: Home Articole Articole BenQ lanseaza primele proiectoare cu NFC tehnologie NFC (Near Field Communication) din România