BenQ lanseaza un monitor dedicat pasionatilor de jocuri

BenQ lanseaza un monitor creat special pentru gaming pe console, respectiv modelul RL2755HM. Dispunand de un panel TN deosebit de rapid cu un timp de raspuns de doar 1 ms GTG, monitorul ofera sesiuni fluide de gaming, fara lag sau cadre inghetate si asigura imagini Full HD in culori naturale pe un display de mari dimensiuni, 27” (aproximativ 69 cm). Monitorul dispune si de functiile caracteristice BenQ pentru protectia ochilor, Flicker-free si Low Blue Light.

Benq RL2755HM

Calibrarea culorilor se poate face pe 20 de niveluri de intensitate si vine in intampinarea celor mai exigente cerinte formulate de gamerii profesionisti. Controlul culorilor este disponibil prin setarile OnScreen Display sau Display Pilot.

Dezvoltata in colaborare cu jucatorii profesionisti, tehnologia Flicker-free ofera monitorului BenQ RL2755HM o imbunatatire importanta prin eliminarea palpaitului la toate nivelurile de luminozitate. Aceasta tehnologie  creste performanta jocului prin confort vizual extrem si reduce oboseala ochilor chiar si pentru cei mai inversunati jucatori prinsi ore intregi in actiune.

Monitorul de gaming BenQ RL2755HM va fi disponibil incepad cu luna februarie.

Sunteți aici: Home Articole Articole BenQ lanseaza un monitor dedicat pasionatilor de jocuri