Epson lanseaza o noua gama de imprimante mobile

 

Epson lanseaza o noua gama de imprimante mobile pentru tiparirea de chitante, gama TM-P20. Noile modele de imprimante sunt usoare si compacte, si sunt ideale pentru personalul din retail, angajatii HoReCa si pentru toti cei care au nevoie de imprimarea rapida de bonuri sau chitante.

Noile imprimante din gama TM-P20 (TM-P20 BT şi TM-P20 Wi-Fi) au mai putin de jumatate din dimensiunile modelelor anterioare si sunt cu aproximativ doua treimi mai usoare. Acestea tiparesc la viteze mari, iar autonomia acumulatorului este de pana la sase ore la modelele cu Bluetooth si de pana la opt ore la cele Wi-Fi, ceea ce le face ideale pentru imprimarea mobila. In plus, noile modele sunt extrem de fiabile, fiind certificate IP-54 pentru rezistenta la socuri si apa. De asemenea, imprimantele sunt rezistente la caderi de la 150 cm.

Ambele dispozitive sunt furnizate cu tehnologie inteligenta Epson ePOS încorporata. Acest lucru permite imprimantelor sa comunice cu browserele de internet pentru imprimare directa de pe orice dispozitiv mobil fara a fi nevoie de instalarea sau de actualizarea driverelor. Functia „Setare usoara” permite configurarea rapida si fara probleme în retelele Wi-Fi (doar TM-P20 Wi-Fi) fara sa fie nevoie de echipamente hardware suplimentare. Iar functia NFC (Near Field Communication) pentru conectivitate wireless pe distante mici permite telefoanelor mobile si/sau tabletelor sa fie conectate cu usurinta la imprimanta.

epson-TM-P20

Ambele modele includ, de asemenea, o clema pentru curea, destinata transportului si un încarcator cu un singur suport. Modelul TM-P20 Wi-Fi este disponibil din noiembrie 2014, iar imprimanta TM-P20 BT va putea fi achizitionata din decembrie 2014.

 

Sunteți aici: Home Articole Articole Epson lanseaza o noua gama de imprimante mobile