Camera de supraveghere AXIS M3027-PVE

 

Anuntam disponibilitatea camerei de supraveghere AXIS M3027-PVE, o camera compacta de tip dome de 5 megapixeli, care ofera o monitorizare cu acoperire 360° si 180° a spatiilor extinse. Camera M3027-PVE suporta IK10 (rezistenta la vandalizare), este proiectata pentru supraveghere zi/noapte si poate fi utilizata atat in interior, cat si exterior. Este dedicata unor spatii precum interiorul si exteriorul hotelurilor, magazine, restaurante sau birouri.

AXIS-M3027-PVE-300x300

AXIS M3027-PVE poate fi montata pe tavane, scafe, pe verande pentru o monitorizare panoramica de 360° sau pe perete pentru acoperire de 180°. Camera ofera imagini nedeformate panoramice, panorama dubla sau redare in patru cadre, precum si moduri de vizualizare care ii permit utilizatorului sa faca zoom, sa incline sau sa miste camera pe zonele de interes. Fluxuri multiple H.264 si Motion JPEG pot fi transmise simultan. AXIS M3027-PVE ofera port I/O pentru conexiunea la dispozitive externe.

“Odata cu lansarea modelului AXIS M3027-PVE si adaugarea unei solutii panoramice 360°/180° pregatita pentru exterior ne imbogatim portofoliul de camere de tip dome discrete si accesibile ca pret. AXIS M3027-PVE ofera segmentelor de piata sensibile la pret posibilitatea de a folosi o singura camera pentru a obtine imagini de ansamblu”, declara Erik Frännlid, Director de Product Management, Axis Communications. “Camera dispune de asemenea de o capacitate extinsa pentru aplicatii video inteligente si suporta o gama larga de software de video management, inclusiv AXIS Camera Companion”, a adaugat el.

Toate camerele suporta Power over Ethernet (IEEE 802.3af), care elimina dependenta de cablurile de curent, reducand costul de instalare.

AXIS M3027-PVE ofera suport extins pentru instalarea de aplicatii video inteligente prin intermediul platformei AXIS Camera Application. Mai mult, slotul microSDHC integrat permite ca inregistrarile de pe mai multe zile sa fie stocate local pe un card de memorie. Folosind stocarea locala, combinata cu software-ul complementar AXIS Camera Companion, utilizatorul are posibilitatea de a vizualiza si gestiona usor, de la distanta, continutul video de la maxim 16 camere per locatie.

AXIS M3027-PVE este compatibila cu alte programe de video management, inclusiv AXIS Camera Station si aplicatii third-party prin programul Axis Application Development Partner. Posibilitatea clientului de a reduce deformarea cadrelor de ansamblu pe 360° este si ea suportata de software-ul de video management al Axis, precum si de alti parteneri. AXIS M3027-PVE este conforma si cu profilul ONVIF Profile S.

 

Sunteți aici: Home Articole Articole Camera de supraveghere AXIS M3027-PVE