Proiectorul mobil S1 LED lansat de ASUS

ASUS a lansat proiectorul mobil S1 LED, un model cu dimensiuni compacte, ce poate fi transportat fie in geanta, fie in buzunar. Proiectorul dispune de o baterie interna reincarcabila, care ii confera pana la 3 ore autonomie si care poate deveni la nevoie o sursa de curent pentru incarcarea dispozitivelor mobile.

Proiectie ultra-portabila cu baterie interna

Avand o inaltime de 3 centimetri si o masa de 342 grame, S1 LED este proiectorul portabil perfect pentru profesionistii care calatoresc mult. S1 beneficiaza de o baterie reincarcabila de 22Wh, functionand pana la 3 ore per reincarcare. Bateria interna ii permite acestui model sa functioneze ca sursa de energie de 6000mAh pentru reincarcarea dispozitivelor mobile.

Permite cea mai scurta distanta de proiectie din aceasta categorie, S1 afiseaza o imagine cu diagonala de 41 de inch de la o distanta de numai un metru, fiind ideal pentru prezentarile in spatiile restranse. S1 integreaza o sursa de lumina LED cu luminozitatea de 200 lumeni si o gama cromatica extinsa de 100% NTSC pentru imagini foto-realiste.

Sursa de lumina este prietenoasa cu mediul inconjurator avand o durata de viata de 30.000 de ore, ceea ce se traduce in economii pe termen lung nefiind necesara inlocuirea lampii. Utilizarea LED-urilor ii permite modelului S1 sa porneasca instant si nu va intârzia video prezentarea.

Conectivitate audio

S1 ofera un sunet bogat prin difuzoarele ASUS SonicMaster si este compatibil cu laptop-urile, media playerele si consolele de jocuri gratie portului HDMI. MHL (Mobile High-Definition Link) permite proiectorului S1 sa preia continut de la un dispozitiv mobil compatibil, incarcandu-i bateria in acelasi timp.

ASUS S1 LED Mobile

Premiat pentru design

Proiectorul mobil S1 LED este solutia perfecta pentru prezentarile mobile si proiectia de continut multimedia. Acesta beneficiaza de o carcasa durabila din aluminiu cu finisaje concentrice inspirate de filosofia Zen. S1 a fost premiat in 2014 atat cu CES Innovations Award cat si cu iF Product Design Award.

Sunteți aici: Home Articole Articole Proiectorul mobil S1 LED lansat de ASUS