Al 4-lea an consecutiv, F-Secure a obtinut distinctia “Top rated product”

 

Al patrulea an consecutiv, F-Secure a obtinut distinctia “Top rated product”, in cadrul testelor realizate de catre AV-Comparatives in 2013!

F-Secure

De asemenea, F-Secure a obtinut cele mai bune rezultate in cadrul testelor "File detection" realizate de catre institutul austriac AV-Comparatives in 2013.Pentru mai multe detalii si rezultate finale ale testului “File detection”, poti accesa site-ul av-comparatives.org

F-Secure Key – noua aplicatie de gestionare a parolelor!

F-Secure Key te ajuta sa iti gestionezi parolele foarte usor si sa le accesezi oricand iti doresti acest lucru. Varianta gratuita a aplicatiei F-Secure Key este compatibila cu sistemele Windows, Mac OS, iOS si Android. Varianta Premium vine in plus cu sincronizarea online. Interfata este una foarte usoara, iar crearea de parole noi este intuitiva.

3 lucruri importante pe care trebuie sa le stii despre Bitcoin!

Jose Perez, Senior Researcher la F-Secure Labs ne povesteste despre Bitcoin – metoda alternativa de plata pentru sistemul monetar traditional. Ce inseamna, cum functioneaza si care sunt avantajele si dezavantajele acestuia – Jose ne lamureste pe site-ul f-secure.com.

 

Sunteți aici: Home Articole Articole Al 4-lea an consecutiv, F-Secure a obtinut distinctia “Top rated product”