Modele noi de multifunctionale Canon alb-negru

 

Canon lanseaza doua modele de multifunctionale alb-negru „mobile-ready”: - i-SENSYS MF614odn si MF618odw

Modele  concepute speciale pentru a valorifica beneficiile tehnologiei mobile de lucru in activitatea de birou. Noile dispozitive ofera solutii de imprimare si scanare prin intermediul aplicatiilor de telefon Canon Mobile Scanning for Business si Canon Mobile Printing (versiunea actualizata), aplicatii mobile lansate cu aceeasi ocazie de catre Canon.

i-SENSYS MF614odn si MF6180dw

Canon i-SENSYS MF614odn

Etalon in gama Canon i-SENSYS MFP, multifuntionalele Canon i-SENSYS MF6140dn si MF6180dw substituie gama de succes i-SENSYS MF5900, cele doua modele de imprimante multifunctionale alb-negru oferind performante exceptionale intr-un design compact.

Compatibile cu Apple AirPrint™ si cu Google Cloud Print™, noile dispozitive aduc o varietate optima de functionalitati mobile de lucru categoriei de multifunctionale i-SENSYS. Aplicatiile Canon Mobile Printing (versiunea actualizata) si Canon Mobile Scanning for Business (aplicatie nou dezvoltata) faciliteaza accesul micilor organizatii si grupurilor de lucru la imprimarea, scanarea si gestionarea comenzilor de imprimanta prin intermediul telefonului mobil si dispozitivelor cu tehnologie smart.

Modelul Canon i-SENSYS MF6180dw include functionalitatea Wi-Fi ca standard. Compatibilitatea cu limbajul de programare PostScript permite organizatiilor sa imprime grafice si text la o calitate identica cu fisierul original.

Ambele modele Canon i-SENSYS, MF6140dn si MF6180dw ofera viteze de imprimare de 33 pagini pe minut, cu imprimare automata fata-verso. Cotatia scazuta de consum electric TEC (Total Energy Consumption) ajuta la imprimarea de volume mari cu resurse reduse, economisind timp, energie si costuri de imprimare.

Noua aplicatie Canon Mobile Scanning for Business App

Lansata alaturi de dispozitivele i-SENSYS, aplicatia Canon Mobile Scanning for Business este compatibila wireless si cu aria de cuprindere a grupurilor de imprimante Canon imageRUNNER si Canon imageRUNNER ADVANCE. Aplicatia gratuita permite utilizatorilor scanarea si salvarea documentelor pe telefonului mobil sau pe Cloud, trimiterea fisierelor pe e-mail, modificarea setarilor de rezolutie, formatului de fisier si modurilor de culoare. Utilizatorii pot gestiona documentele scanate si salvate pe dispozitivele mobile prin intermediul aplicatiei, pot schimba locatia fisierelor si pot procesa mai departe scanarile pentru imprimare sau partajare prin intermediul altor aplicatii instalate pe dispozitivele mobile.

Versiunea actualizata a aplicatiei Canon Mobile Printing

O noua versiune a binecunoscutei aplicatii Canon Mobile Printing pentru iOS prezinta serviciul de conversie a datelor, acesta garanteaza imprimarea documentelor in compozitie corecta de fiecare data. Aplicatia corecteaza eventuale coruperi de format sau de compozitie ale unui fisier in timpul procesului de imprimare prin convertirea datelor in interiorului Cloud-ului, facilitate superioara sistemului de randare instalat pe dispozitivul mobil.

Aplicatia Google Cloud Print MEAP (Mobile Enterprise Application Platform) si compatibilitate cu Windows RT

Suplimentar fata de actualizarile aplicatiilor mobile, Canon faciliteaza compatibilitatea cu multifunctionalele i-SENSYS care functioneaza in regim MEAP prin intermediul aplicatiei Google Cloud Print for MEAP, adecvare ideala operatiunilor mediate prin tehnologii mobile. Mai mult, gama actuala de dispozitive i-SENSYS permite si imprimarea documentelor de pe tablete Windows RT.

 

Sunteți aici: Home Articole Articole Modele noi de multifunctionale Canon alb-negru