Linksys revine pe piata de retelistica pentru companii mici si home-useri

 

Linksys a anuntat lansarea a 7 switch-uri fara management (trei dintre ele PoE) si a doua routere VPN.

Lansarea marcheaza reintrarea Linkys pe piata echipamentelor pentru companii mici, mijlocii si home-useri, după o pauză de mai multi ani. Linksys a fost timp de 20 de ani furnizor de top de switch-uri si routere pentru acest segment de piata.

 linksys

Primele produse din gama business a Linksys Business vor include switch-uri Power over Ethernet (PoE) fara management si routere VPN.

Switch-uri fara management

Noile switch-uri sunt produse in versiuni cu 5, 8, 16 si 24 de porturi unmanaged, respectiv 8, 16, 24 de porturi cu funcție PoE. Caracteristici: Viteză Gigabit; Porturi auto-sensing; Caracteristici de reducere a consumului de energie (Auto power-down pentru dezactivarea porturilor nefolosite, Smart Power pentru consum redus de energie, Buton port status pentru controlul LED-urilor); Mecanism Quality of Service (QoS) pentru prioritizarea traficului (disponibil doar pentru versiunile cu 8, 16 si 24 de porturi). Functionalitate Power over Ethernet (doar pentru switch-urile PoE) pentru conectarea punctelor de acces sau a solutiilor de supraveghere video. Instalare in rack pentru versiunile cu 24 de porturi.

Routerele VPN Gigabit

Noua serie Linksys LRT include firewall Gigabit si diferite tehnologii VPN de acces de la distanta in doua solutii diferite. Seria LRT include routerul Gigabit VPN si routerul VPN Dual WAN Gigabit.Caracterstici:

Patru porturi Gigabit

Pana la 50 de tunele IPsec

Cinci tunele OpenVPN

Firewall integrat cu suport URL;

VLAN Tagging 802.1q

Port DMZ

Server DHCP

DNS.

 

Sunteți aici: Home Articole Articole Linksys revine pe piata de retelistica pentru companii mici si home-useri