ADATA DashDrive Air AE800 incorporeaza HDD wireless si power bank

ADATA Technology lanseaza DashDrive Air AE800, un dispozitiv care incorporeaza un HDD wireless si ofera functii de power bank si hotspot wireless, pentru mai multe dispozitive mobile in acelasi timp.

AE800 ofera spatiu de stocare de 500 GB si poate face streaming cu dispozitive mobile iOS şi Android prin aplicatia gratuita DashDrive Air Elite (Apple App Store and Google Play).

ADATA DashDrive Air AE800 1

Dispozitivele wireless pot sa scrie si sa citeasca date cu usurinta, rapid și sigur pe HDD, cu sau fara conexiune prin cablu. In modul wireless, pana la 3 utilizatori pot face streaming video 1080p și până la 5 utilizatori, 720p.

AE800 functionează si ca hotspot wireless, fiind usor de folosit si beneficiind de suport pentru standardele 802.11 b/g/n. Prin bridge-ul de retea creat, se pot conecta la internet maxim 8 dispozitive. Utilizatorii pot accesa datele de pe AE800 si pot naviga pe internet in acelasi timp.

Una dintre caracteristicile cele mai atractive o constituie functia de power bank la 5200mAh, aceasta ofera posibilitatea de încarcare a telefoanelor mobile și a tabletelor direct de la AE800.

Dispozitivul se încarca usor, folosind orice port alimentat USB 2.0 sau 3.0.

ADATA DashDrive Air AE800 3

Sunteți aici: Home Articole Articole ADATA DashDrive Air AE800 incorporeaza HDD wireless si power bank