Noul Online Scanner de la F-Secure iti deviruseaza PC-ul printr-o simpla scanare

– Dezinfecteaza-ti gratuit computerul cu noul Online Scanner !

Noul Online Scanner de la F-Secure iti deviruseaza PC-ul printr-o simpla scanare, dezinfectand acum si rootkit-urile. Aplicatia, care ocupa doar 5MB, este foarte usor de folosit, efectuand scanarea fara a fi nevoie de o instalare pe PC.

Vezi ce functionalitati mai ofera noul Online Scanner: http://bit.ly/12IFHYL.

 

– Produsele F-Secure ofera suport pentru Windows 8 si Windows Server 2012

Produsele corporate destinate protectiei statiilor de lucru (F-Secure Client Security), respectiv serverelor care ruleaza pe sisteme de operare Windows (F-Secure Server Security si F-Secure E-Mail and Server Security) ofera suport pentru sistemele de operare Windows 8 si Windows Server 2012.

 

– Optimizeaza-ti costurile si lasa infrastructura IT in grija noastra !

Departamentul Outsorcing IT iti ofera asistenta si consultanta pentru toate nevoile infrastructurii IT ale companiei tale pentru ca tu sa te poti concentra asupra afacerii tale. In plus, poti comanda echipamente si consumabile IT, precum si licente software la preturi avantajoase.

Pentru mai multe informatii contacteaza-ne la 0268 419646, 0368 409229, 0722 597705 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

                 

Sunteți aici: Home Articole Articole Noul Online Scanner de la F-Secure iti deviruseaza PC-ul printr-o simpla scanare