ASUS a lansat in Romania ASUS Fonepad cu suport 3G

 

Asus si Intel  au lansat pe piata din Romania tableta Fonepad cu procesor Intel Atom Z2420. Aceasta are un ecran HD IPS de 7 inch si beneficiaza de functionalitati complete de smartphone 3G ruland sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Asus FonePad

Fonepad ofera utilizatorului caracteristicile unui telefon inteligent prin intermediul suportului 3G pentru voce si date si vine in sprijinul utilizatorilor care doresc multa libertate de actiune si posibilitati de comunicare. Tableta de doar 340 de grame are o forma compacta, subtire cu profil de 10,4 mm, cu exterior metalic, putand fi folosita cu o singura mana.

Procesorul Intel AtomZ2420 permite decodare video 1080p Full HD cu accelerare hardware si  autonomie de pâna la 9 ore. Ecranul de 7 inch este sensibil simultan în 10 puncte si ofera o rezolutie clara HD 1280 x 800 pixeli, iar tehnologia IPS reda culori realiste, cu un unghi de vizualizare de 178 de grade si imagini clare chiar si în lumina exterioara.

Multumita suportului complet pentru telefonie 3G, Fonepad poate fi utilizat, de asemenea, pentru apeluri telefonice utilizand microfonul cu atenuare a zgomotului sau casca Bluetooth optionala.

Modelul Fonepad lansat în România dispune de 16GB memorie flash si slot pentru carduri SD de pâna la 32GB, pentru spatiu de stocare suplimentar. Camera frontala este de 1.2 megapixeli si permite desfasurarea apelurilor video, iar tehnologia audio ASUS SonicMaster cu procesare MaxxAudio 3 de la Waves asigura un sunet clar.

ASUS Fonepad este livrat cu o serie de aplicatii exclusive ASUS: Floating App pentru administrarea usoara a aplicatiilor si multi-tasking; SuperNote lite pentru recunoasterea scrisului de mâna si schite si WebStorage Office Online pentru documentele compatibile Microsoft Office editate atunci cand utilizatorul este in miscare. Utilizatorii de Fonepad primesc gratuit 5GB spatiu de stocare în ASUS WebStorage pentru sincronizarea si partajarea datelor cu alte dispozitive.

Pretul ASUS Fonepad (modelul cu 16GB) este in jur de 1100 lei.

 

Sunteți aici: Home Articole Articole ASUS a lansat in Romania ASUS Fonepad cu suport 3G