SSD-uri bazate pe tehnologia flash NAND de la Intel

Unitatile noi Intel Solid-State Drive 335 (Intel SSD 335 Series) folosesc cea mai eficientă si mai mică memorie flash NAND. Noile unitati SSD ofera utilizatorilor o performanţă crescută a PC-ului, prin accelerarea productivitatea aplicatiilor si programelor.
 
Intel SSD 335 este un drive SATA de 6 Gb/s care poate înlocui un hard disk traditional  mai încet, oferind acces mai rapid la programe si fisiere. Noile modele  cu o capacitate de 240 GB si ofera viteze de 500/450 MB/s la citirea/scrierea secventiala
.
Intel Solid-State Drive 335 sunt primele unitati care folosesc cea mai rapida memorie de tip flash NAND pe 20 nm dezvoltată de IM Flash Technologies (IMFT). Lansata anul trecut in aprilie, memoria IMFT pe 20 nm foloseste o structura noua  pentru celule, diferita de cele conventionale de pana acum. Memoria NAND pe 20 nm de 64 Gb foloseste o structura planara a celulelor  pentru a inlatura dificultatile pe care le au procesele tehnologice avansate, permitand o performanta crescută comparativ cu generaţiile mai vechi, pe 25 nm.

“Noua serie Intel SSD 335 foloseste o tehnologie celulara planara unica Intel, cu poarta de metal si constanta dielectrica ridicata, care depaseste constrangerile traditionale NAND. Prin depasirea acestora si folosirea procesului inovator, Intel poate continua sa dezvolte SSD-uri si sa le ofere utilizatorilor solutii la preturi avantajoase”, a declarat Rob Crooke, Vicepreşedinte şi General Manager pentru Intel Non-Volatile Memory (NVM) Solutions Group.

Intel SSD 335 ofera cea mai buna performanta, calitate si pret optim, avand o viteza la citire de 42.000 IOPS, respectiv 52.000 IOPS la scriere (I/O/s, folosind un pachet de 4 KB). Disponibile în carcase de 2,5 inch si 9,5 mm, noile SSD-uri reprezinta alegerea optima pentru cei care cauta sa schimbe HDD-ului clasic. Sunt disponibile pe piata si au o garantie de 3 ani.
 
Pentru utilizatorii de SSD-uri  este disponibil Intel SSD Toolbox cu Intel SSD Optimizer, un program gratuit care ofera utilizatorilor de Microsoft Windows un set puternic de instrumente de management, informare si diagnosticare. Disponibil în 11 limbi, Intel SSD Toolbox este compatibil cu Windows 8. Pentru a face mai simplu procesul de instalare, toti utilizatorii de Intel SSD pot descarca gratuit Intel Data Migration Software pentru a copia continutul de pe un SSD sau HDD folosit anterior pe orice SSD Intel.

 

 

 

 
Sunteți aici: Home Articole Articole SSD-uri bazate pe tehnologia flash NAND de la Intel