Xerox WorkCentre 5019/5021 = eficienta


Xerox lanseaza imprimanta multifunctionala WorkCentre 5019/5021.

 

Un echipament care eficientizeaza activitatea, economiseste timp, spatiu si creşte productivitatea firmelor cu functiile de printare, scanare si copiere incorporate.

 

WC5021

 

Noul multifunctional are o viteză de imprimare de pana la 20 de pagini pe minut si o capacitate de alimentare de 850 de coli de hartie.

Include functia de scanare care transforma documentele din hartie in format digital.

Mobilitate, angajaţii care lucrează în afara birourilor pot folosi aplicatia Xerox de imprimare mobila, Print Back, ce permite utilizatorilor sa printeze la WorkCentre 5019/5021 de pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau IOS.

 

„Designul, viteza si fiabilitatea multifunctionalului WorkCentre 5019/5021 simplifica administrarea documentelor, reduc timpul de lucru si consumul de resurse”, afirmă Bogdan Ghetau, Office Solutions Product Manager Xerox România.

 

Alte beneficii ale echipamentului:
Imprimare fata-verso, pentru a reduce consumul de hartie


Modul Toner Save (de economisire a tonerului),  reduce cheltuielile cu consumabilele


• Optiunea Copy Accounting (numarare a documentelor copiate),  permite pana la zece conturi de utilizatori parolate, cu limite individuale în privinta numarului de operatiuni de copiere, pentru un control mai eficient al costurilor


Design compact care economiseşte spatiul în birouri, imprimanta avand o productivitate ca si cea a echipamentelor mult mai mari


Instalare si configurare facila, astfel încat angajatii din birouri sa se poata concentra asupra sarcinilor zilnice.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunteți aici: Home Articole Articole Xerox WorkCentre 5019/5021 = eficienta