McAfee va protejeaza intimitatea pe Facebook

McAfee Social Protection app este un instrument util celor care vor sa fie prezenti in paginile retelei de socializare Facebook, dar nu vor ca expunerea sa mearga mai departe de listele de prieteni, excluzand sefii de la serviciu, rudele curioase sau profesorii de la scoala.

Cei de la McAfee sau gandit la aceasta problema, si pun la dispozitia utilizatorilor o aplicatie ce-ti permite sa alegi exact care din prietenii de pe Facebook pot viziona colectiile tale de fotografii.

Toti cei lasati in afara listei cu utilizatori privilegiati, vor fi întampinati doar cu albume de fotografii compuse din miniaturi neclare, ce nu lasa sa se vada detaliile.  Mai mult, nici prietenii care au acces la pozele tale nu vor putea sa descarce imagini din albume, indiferent daca folosesc optiunea Save Image din browser-ul web sau o alta aplicatie pentru capturi de ecran (pozele afisate apar ca spatii albe in capturile de ecran).

Aplicatia McAfee Social Protection este deja disponibila pentru utilizatorii retelei Facebook si poate fi instalata de aici

 

 

 

 

 

 

 

Sunteți aici: Home Articole Articole McAfee va protejeaza intimitatea pe Facebook