Asus Zenbook Prime cel mai performant ultrabook

Asus a lansat in Romania cel mai nou model al seriei de computere ultra-portabile Zenbook Prime. Este cel mai performant ultrabook de la Asus (procesor i7 Ivy Bridge, SSD de ultima generatie, ecran IPS Full HD).

Zenbook Prime

Modelul Prime este disponibil in doua variante:
- cu diagonala de 11,6 inci (UX21A), acumulator Li-Polymer de 35 Whr si o greutate de 1,1 kg
- cu diagonala de 13,3 inci (UX31A), acumulator de 50 Whr si  o greutate de 1,3 kg.
Ambele au acelasi design metalic ultra-subtire, cu profil cuprins intre 3 si 9 mm. In cazul ambelor versiuni, autonomia estimata de producator este de aproximativ 7 ore.

Construit pentru multimedia HD, intr-o forma supla si eficienta, Zenbook Prime utilizeaza cea de-a treia generatie de procesoare Intel Core i7 bazate pe tehnologia Ivy Bridge. Dispune de grafica HD 4000 integrata si capabilitati multitasking imbunatatite, creste performanta si reduce consumul de energie.

Asus a lansat primul ultrabook cu stocare SSD SATA 6Gb/s. Toate modelele Asus Zenbook sunt echipate cu USB 3.0 ca si standard, marind vitezele de transfer al actualului USB 2.0 de pana la 10 ori. Ultrabook-ul are un  touchpad optimizat pentru gestica precum si tastatura chiclet cu iluminare.

Zenbook Prime are un timp de pornire din stand-by de NUMAI 2 SECUNDE si timpi excelenti de reactie la deschiderea si utilizarea aplicatiilor. Sistemul audio cu tehnologie Asus SonicMaster promite rezultate bune pentru intreg spectrul de frecventa, datorita folosirii unor difuzoare si incinte acustice proiectate sub indrumarea specialistilor de la Bang & Olufsen.

Asus Zenbook Prime costa intre 5.000 si 6.000 de lei in functie de configuratia aleasa.

Sunteți aici: Home Articole Articole Asus Zenbook Prime cel mai performant ultrabook