Noutăți Asus la târgul de tehnologie Computex Taipei

 

Ultrabook nou de la Asus, numit Taichi, un ultrabook cu două display-uri. Ambele ecrane vor folosi panouri IPS cu rezoluție FullHD, iar cel exterior va avea implementat și un sistem de control tactil. Specificațiile includ un procesor Intel Core i7, 4GB de memorie RAM și o unitate SSD de 256 GB, iar sistemul de operare va fi  Windows 8.

 

asus taichi

 

 

 

Aparatele care îndeplinesc mai multe funcții nu sunt o noutate pentru producătorul taiwanez Asus, am putut vedea și la începutul anului, la Mobile World Congress. După sistemul telefon-care-devine-tableta-care-devine-laptop, era inevitabilă apariția unei tablete de diagonală mare care să poată fi convertită în computer de birou.

 

Asus Transformer AIO (AIO – All in One, n.r.) are o diagonală de 18,4 inci (46,7 cm) și va rula două sisteme de operare, în funcție de modul în care este este folosit. Atunci când este andocată în modulul desktop, tableta va rula Windows 8, dar va putea trece într-un mod Android prin apăsarea unui singur buton atunci când este decuplată. Încă nu se cunosc specificațiile tehnice exacte ale noului computer, dar acesta ar putea apărea pe piață abia la finele anului, după lansarea noului sistem de operare Microsoft.

 

asus transformer 

 

 

Sunteți aici: Home Articole Articole Noutăți Asus la târgul de tehnologie Computex Taipei