F-Secure castiga AV-Comparative's Whole Product Dynamic Test

 

F-Secure a avut rezultate exceptionale intr-o serie de teste independente efectuate de-a lungul anului 2010, dovedind excelenta in protectie, performanta si usurinta in utilizare.

2010 a fost un an impresionant pentru recunoasterea performantei produselor F-Secure. F-Secure castiga AV-Comparative’s Whole Product Dynamic Test in urma rezultatelor excelente la testele efectuate de diverse organisme independende din intreaga lume, incluzand AV-Test, Virus Bulletin, NSS Labs si PC Security Labs. Cu rezultate remarcabile de-a lungul tuturor testelor din 2010, F-Secure se diferentiaza clar pentru protectia sa imbatabila si pentru numarul extrem de mic de alarme fals-pozitive.

Mika Stahlberg, Vice Presedinte F-Secure Lab spune: “Intotdeauna sunt diferente in metodele de testare utilizate de organizatiile independente. Producatorii de cele mai multe ori se descurca bine in anumite teste si mai putin bine in altele. Faptul ca F-Secure este in plutonul fruntas al tuturor testelor comparative efectuate de-a lungul anului demonstreaza ca oferim o protectie care acopera comportamente diferite ale utilizatorilor (replicate de diverse metode de testare). Acest lucru este foarte important pentru ca fiecare utilizator este unic si noi am demonstrat ca suntem in masura sa ii protejam pe toti.”

Cheia succesului F-Secure in anul 2010 a fost CONSISTENTA. AV-Comparatives a premiat F-Secure Internet Security si F-Secure Anti-Virus cu 7 din 7 cele mai bune distinctii posibile, scoruri Advanced+ in diferitele teste efectuate de-a lungul acestui an. Pentru linia sa de produse din 2010 F-Secure a primit cele mai multe premii Advanced+ dintre toti producatorii de antivirus.
Potrivit rezultatelor efectuate de AV-Test, F-Secure Internet Security ofera usurinta in utilizare datorita impactului redus asupra resurselor. A obtinut scoruri exceptionale pentru detectia statica si dinamica pentru malware necunoscut si a fost in mod clar deasupra mediei de detectie in protejarea infectiilor cu coduri rau intentionate, precum si in dezinfectarea si repararea computerelor virusate. F-Secure Internet Security a obtinut certificarea AV-Test pentru protectie, reparare si usurinta in utilizare de doua ori la rand. Pe parcursul celui de-al doilea si al treilea trimestru al 2010, AV-Test a testat 19 produse de securitate din care doar 13 au trecut certificarea.

Sunteți aici: Home Articole Articole F-Secure castiga AV-Comparative's Whole Product Dynamic Test