Pentru consolele de jocuri: monitor Philips Momentum

Philips Momentum 436M6VBPAB este un monitor conceput pentru console de jocuri. Noul model elimina o parte din dezavantajele televizoarelor oferind o performanta de top a imaginilor si capacitatea de a face fata fara probleme ratelor de reimprospatare rapide si dinamice, avand ca rezultat faptul ca gamerii pot renunta la ingrijorarea legata de problemele si constrangerile tehnologice.

Philips Momentum

Deosebita calitate a imaginii face din Philips 436M6VBPAB un monitor special. Rezolutia eset impresionanta - 4K CrystalClear (3840×2160 pixeli) UHD oferind o inalta precizie pe un generos panou VA de 43 de inchi. Tehnologia Ultra-Wide color ofera nuante de verde mult mai naturale, de rosu mult mai aprinse, si de albastru mai profunde, imbunatatite de Quantum Dot Technology. Aceasta este o tehnologie bazata pe particule mici semiconductoare. Quantum Dot Technology este intâlnita de obicei in rândul televizoarelor de ultima generatie. 436M6VBPAB este primul monitor din lume care se conformeaza noului standard VESA DisplayHDR 1000, care este definit prin imagini mai reale si mai vibrante, care au inalte grade de luminozitate, adancime si de nuanta. Consolele de ultima generatie permit rezolutii 4K si HDR (High Dynamic Range) in rularea anumitor jocuri, iar Philips 436M6VBRAB este aliatul necesare gamerilor.

Adaptive Sync, o tehnologie performanta de sincronizare a placii video, asigura alinierea frecventa de cadre a imaginilor redate cu rata de reimprospatare a ecranului, astfel elimina efectele de tearing si stuttering cauzate de cadrele nesincronizate, in acelasi timp latenta scazuta reduce timpul de afisare si asigura o experienta vizuala fluida.

Designerii modelului 436M6VBPAB au avut grija ca monitorul sa fie pe de o parte sofisticat din punct de vedere vizual, dar practic si user-friendly, motiv pentru care acesta include suport USB-C, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort si HDMI 2.0 pentru a apermite  o conectivitate sporita, MultiView cu doua surse pentru imbunatatirea multitasking-ului, precum si un hub USB 3.0 incorporat pentru a a extinde o versatilitatea. Philips 436M6VPRAB vine insotit de o telecomanda EasyLink care le permite utilizatorilor controlul cu usurinta a dispozitivele conectate.

 

Sunteți aici: Home Articole Articole Pentru consolele de jocuri: monitor Philips Momentum