Reteaua de la East European Comic Con configurata cu echipamente TP-Link

TP-Link a fost partener tehnic al East European Comic Con pentru al 5-lea an consecutiv. TP-Link a asigurat pentru editia din acest an o retea pregatita pentru a putea fi accesata de mai mult de 1.000 de PC-uri si console. Conform estimarilor companiei, reteaua wireless putea fi accesata de pana la 11.000 de dispozitive mobile (smartphone-uri, tablete, laptopuri) cu 10% mai mult comparativ cu anul trecut.

tp link archer

 

”Folosim o solutie testata cu succes si anii anteriori, reteaua TP-Link fiind pregatita sa fie accesata de un numar cu 10% mai mare de utilizatori comparativ cu anul trecut. Reteaua a fost construita pentru a sustine peste 1.000 de statii conectate, mai mult de 250 de gameri conectati concomitent in fiecare zi si peste 11.000 de dispozitive in reteaua wireless. in urma estimarilor din anii anteriori asteptam un volum de aproximativ 2TB de trafic de date zilnic, cu 80% mai mult ca in anii trecuti, reteaua fiind pregatita pentru o cantitate cel putin dubla. Ca noutati, vom avea doua locuri de desfasurare, acest lucru insemnand asigurarea transportului de date intre cele doua zone. in cadrul evenimentului vom intinde 8 km de cablu si vom sertiza aproximativ 1.000 de mufe.”, a declarat Sarmis Popescu, manager tehnic in cadrul TP-Link Romania inaintea evenimentului.

In constructia infrastructurii de retea, utilizate la conectarea gamerilor si a partenerilor, au fost folosite 30 de switchuri cu management, Layer 2 si Layer 3 cu 28 sau 52 de porturi avand conexiuni 10G T3700G-52TQ, 10 acces pointuri si 10 routere TP-Link din gama SMB. TP-Link a pus la dispozitie gratuit o retea wireless care s-a putut accesa din orice punct din spatiul expozitional, de catre toti vizitatorii si partenerii. Pentru realizarea acesteia au fost folosite echipamente de tip EAP, modelele EAP330 si EAP320.

Pe parcursul celor trei zile de East European Comic Con, TP-Link a organizat trei turnee: Fifa 2018, HearthStone si League of Legends. Evenimentului a avut loc in Pavilionul B1 al Romexpo. 

Sunteți aici: Home Articole Articole Reteaua de la East European Comic Con configurata cu echipamente TP-Link