ASUS a lansat seria de placi grafice Mining

ASUS a anuntat disponibilitatea in Romania a placilor grafice Mining RX 470 si Mining P106, modele de placa video cu eficienta ridicata, cu rata hash crescuta, construite pentru a satisface nevoile comunitatii de exploatare a monezilor virtuale cu un cost minim. Comparativ cu placile grafice obisnuite, Mining P106 imbunatateste rata megahash-ului cu pana la 36%. Noile placi sunt concepute pentru o fiabilitate crescuta, pot functiona 24 de ore, 7 zile pe saptamana, pentru a produce neintrerupt moneda virtuala. 

Pentru cresterea frecventelor de lucru si a tensiunilor de alimentare, Mining RX 470 si Mining P106 beneficiaza de utilitarul GPU Tweak astfel incat furnizeaza instrumente hardware si software deosebit de importante pentru exploatarea cripto-monedelor  - cele doua placi sunt alegeri excelente pentru construirea unor sisteme de mining la un raport cost-performanta rezonabil.

Ambele modele de placi video sunt echipate cu o pereche de ventilatoare inovatoare, fiecare ventilator fiind construit cu mecanisme cu doi rulmenti cu frecare redusa. Comparativ cu ventilatoarele traditionale cu lagare, unde lubrifierea scadeodata cu trecerea timpului, ventilatoarele cu doi rulmenti, montati pe placile grafice Mining RX 470 si Mining P106, vor rezista de doua ori mai mult. Avand frecare redusa, ventilatoarele functioneaza mai usor, îmbunatatind mai departe racirea si lungind durata de viata a placii.

Placile ASUS Mining RX 470 si Mining P106 sunt concepute pentru utilizare indelungata, astfel ca au fost dotate cu sisteme de racire (cooler) perfectionate cu ventilatoare rezistente la praf, certificate conform standardului IP5X. Codului international (cod IP) atesta faptul ca praful nu poate intra la mecanismele ventilatoarelor intr-un mod in care sa le afecteze buna functionare, astfel ca acestea pot functiona in conditii grele.

Asus mining

Specificatiile tehnice principale:

 

ASUS Mining RX470 (ASUS MINING-RX470-4G)

Frecventa de baza 926MHz    

Frecventa boost 1206MHz

Frecventa memorii 7000MHz

OpenGL 4.5

Memorie 4GB GDDR5

Interfata memorie 256-bit

 

ASUS Mining P106 (ASUS MINING-P106-6G)

Frecventa de baza 1506MHz

Frecventa boost 1708MHz

Frecventa memorii 8008MHz

PCI Express 1.0

OpenGL 4.5

Memorie 6GB GDDR5

Interfata memorie 192-bit

Sunteți aici: Home Articole Articole ASUS a lansat seria de placi grafice Mining