ASUS a lansat placile de baza Strix H270I Gaming si B250I Gaming

ASUS Republic of Gamers (ROG) anunta ca placile de baza mini-ITX Strix H270I Gaming si B250I Gaming sunt disponibile utilizatorilor finali. Aceste placi de baza combina performantele exceptionale si sunetul fidel pentru o experienta deosebita si un stil fara precedent.

 

ROG Strix H270I Gaming se bazeaza pe chipsetul Intel H270, iar ROG Strix B250I Gaming are la baza chipsetul Intel B250. Bineinteles ca ambele placi de baza sunt gandite pentru a suport cele mai noi tehnologii si procesoare Intel Core de generatia a 7-a.

 ASUS ROG Strix B250I Gaming

Placile de baza ROG Strix H270I Gaming si B250I Gaming dispun de un heatsink dublu etajat, ceea ce permite stivuirea SSD-urile M.2 deasupra radiatorului PCH. Astfel se economiseste spatiu si se imbunatateste in acelasi timp disiparea caldurii cu pana la 20°C, pentru a creste stabilitatea si a asigura performante sporite.

 

Tehnologia de iluminare ASUS Aura Sync RGB LED, cu conector RGB integrat pe placa, pune la dispozitia pasionatilor de jocuri efecte luminoase spectaculoase.

 

ROG Strix H270I Gaming si ROG Strix B250I Gaming dispun de codecul SupremeFX S1220A care furnizeaza un raport semnal-zgomot (SNR) de 113dB pe intrare (line-in) asigurand inregistrari audio de calitate si 120dB SNR pe iesirea de linie, asigurand astfel un sunet de inalta calitate. Inginerii ROG au adaugat amplificatoarele operationale Texas Instruments RC 4580 si OPA1688 pentru un sunet cu distorsiuni reduse, sunet care invaluie utilizatorul. 

Suita software Sonic Studio III asigura controlul total asupra sunetului. Sonic Radar III le permite utilizatorilor identificarea precisa a pozitiilor inamicilor in jocurile de tip FPS (first-person shooters).

 

Placile de baza ROG Strix H270I Gaming si ROG Strix B250I Gaming integreaza cel mai nou modul Intel Gigabit Ethernet (I219-V), furnizand putere de prelucrare pentru protocoalele TCP si UDP, eliberand resursele sistemului pentru actiunea de pe ecran. ROG Strix H270I Gaming dispune de LAN dual-gigabit, ce adauga Ethernet Realtek pentru o conexiune fara intrerupere, chiar si in cazul in care o conexiune are probleme. LANGuard asigura protectie impotriva descarcarilor electrostatice si a eventualelor varfuri de tensiune. GameFirst IV prioritizeaza traficul jocurilor pentru a elimina latentele.

 

ROG Strix H270I Gaming si ROG Strix B250I Gaming integreaza Wi-Fi 802.11ac 2×2 MU-MIMO pentru o conexiune fiabila, cu larga acoperire si viteze de pana la 867Mbps. Sloturile duale M.2 PCIe 3.0 x4 ofera viteze de transfer date de pana la 32Gbps, oferind maximum de flexibilitate atunci cand sunt alese SSD-urile pentru sistem. Suportul pentru Intel Optane – o memorie revolutionara non-volatila care ofera performante comparabile cu cele ale SSD-urilor pentru hard diskuri. Tehnologia inteligenta RAMCache II realizeaza o zona tampon pentru dispozitivul de stocare, astfel se asigura incarcarea rapida a jocurilor.

 

ROG Strix H270I Gaming si ROG Strix B250I Gaming ofera o suita de facilitati de protectie, sub denumirea Gamer’s Guardian: SafeSlot, Q-LEDs, Digi+, regulatoarele de tensiune (VRM), protectie la supratensiuni a memoriilor DRAM si alte caracteristici Smart DIY.

Sunteți aici: Home Articole Articole ASUS a lansat placile de baza Strix H270I Gaming si B250I Gaming