ADATA a lansat SSD-ul 3D MLC NAND Ultimate SU900

ADATA Technology a anuntat lansarea SSD-ului Ultimate SU900 de 2.5” SATA 6Gb/s, SSD care materializeaza continuarea dezvoltarii spatiilor de stocare 3D NAND Flash. SU900 ofera 3D MLC NAND de inalta calitate si utilizeaza controller-ul SMI 2258. Se evidentiaza printr-o capacitate de stocare de pana la 2TB, capacitate sustinuta de SLC Cache Buffer si DRAM Cache pentru a asigra cresterea performantelor. Pentru asigurarea integritatii datelor, SU900 ofera LDPC error correction, modelarea datelor, nivelarea uzurii si RAID Engine. Atinge viteze de 525MB/s la scriere iar la citire 560MB/s si si 85K/90K IOPS. In ambalaj sunt incluse un distantier de 2.5mm si un adaptor pentru 3.5". 

Cu toate ca SU900 include si un model de 2TB, consumatorii pot alege si intre variante de 256GB, 512GB sau de 1TB, in functie de necesitatile de stocare si de bugetul alocat. Modulul flash al SU900 este 3D MLC (multi-level cell) de inalta calitate, astfel se asigura longevitate, fiabilitate imbunatatita si performanta. Datorita atentiei alegerii componetelor si a standardelor ridicate de calitate, SU900 are TBW (total bytes written) de pana la 800TB si MTBF (mean time before failure) de 2.000.000 ore.

adatassdSU900

In timp ce multe SSD-uri se focalizeaza pe viteze ridicate, performantele acestora pot fi compromise de volumele mari de date sau de sesiuni lungi de citire/scriere. La fel ca si majoritatea SSD-urilor ADATA, SU900 este echipat cu DRAM Cache Buffer si SLC Cache Buffer (pSLC mode) pentru compensarea stresului si pentru a evita scaderile de performante. Pentru a minimiza uzura celulei NAND, SU900 foloseste modelarea datelor, uniformizarea uzurii si RAID Engine. Acesta beneficiaza, de asemenea, de LDPC ECC (low density parity check error-correcting code) inteligent pentru a elimina majoritatea erorilor potentiale. Astfel, SU900 nu numai ca surclaseaza cu mult drive-urile mecanice, dar este si mai fiabil pe termen lung.

Inaltimea de 7mm si dimensiunea standard de 2.5" a SU900 se potriveste in orice Ultrabook, notebook, chiar si in consola PS4/PS4 Pro, pentru un up-grade rapid si facil. Cutia produsului contine, de asemenea, un distantier de 2.5 mm pentru ca produsul sa se potriveasca perfect si intr-un slot de 9.5 mm, precum si un adaptor de 3.5?. Acest lucru faciliteaza instalarea, practic pe orice dispozitiv, de la cele mai usoare Ultrabook-uri, la desktop-uri de ultima generatie. Reflectând calitatea si grija cu care SU900 a fost produs, acest SSD este acoperit de o garantie de 5 ani.

Sunteți aici: Home Articole Articole ADATA a lansat SSD-ul 3D MLC NAND Ultimate SU900