ASUS ROG G701VI - laptop-ul cu grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 si ecran cu rata de refresh de 120Hz

ASUS Republic of Gamers (ROG) a prezentat un nou laptop de gaming - ASUS ROG G701VI. Laptop-ul este echipat cu placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1080, placa ce asigura performante deosebite in realitatea virtuala (VR). ROG G701VI beneficiaza de un ecran cu largi unghiuri  de vizualizare, integreaza tehnologia NVIDIA G-SYNC si beneficiaza de o rata de refresh de 120Hz asigurand efecte grafice mai fluide. Tastatura conceputa pentru controlul total asupra jocului, accepta pana la 30 de apasari simultane.

ASUS ROG G701VI

Grafica NVIDIA GeForce GTX 1080, utilizata la constructia laptopului ROG G701VI, furnizeaza performante de top si asigura o eficienta energetica ridicata, oferindu-le, totodata, pasionatilor de jocuri o experienta incredibila in realitatea virtuala. ROG G701VI este dotat cu un panou cu unghiuri largi de vizualizare, rata de refresh de 120Hz si tehnologie NVIDIA G-SYNC.

NVIDIA G-SYNC reduce latentele, minimizeaza ruptura cadrelor si deformarile grafice. Aceasta ajuta la obtinerea efectelor grafice fluide, fara a afecta performantele sistemului. 

Laptopul poate reda imagini pe trei ecrane simultan, prin Trinity Display Technology, folosind porturile HDMI 2.0, USB 3.1 Type-C si mini-DisplayPort.

ROG G701VI este dotat cu un procesor Intel Core i7 (‘Skylake’) deblocat, oferind performante comparative cu cele ale unui calculator desktop de top. Laptop-ul este echipat cu 64GB de memorie RAM DDR4 la 2400MHz, eficienta energetica fiind crescuta cu 30%, iar performanta este cu 20% mai ridicata, comparativ cu modulele RAM DDR3 1600MHz.

Tastatura, care accepta pana la 30 de apasari simultane, asigura utilizatorul ca fiecare comanda complexa sa fie corect preluata. Pe langa acestea, amplificatorul audio si un ESS DAC genereaza un sunet mai detaliat si mai bogat, cu bass puternic si mai putine distorsiuni.

ROG G701VI are un profil subtire de 32.5mm, fiind cu o treime mai subtire decat predecesorul G752. Designul este nou (ROG Bio-Armor), in schemele coloristice ROG Armor Titanium si Plasma Copper.

Sunteți aici: Home Articole Articole ASUS ROG G701VI - laptop-ul cu grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 si ecran cu rata de refresh de 120Hz