Echipamente si componente IT

ASUS ZenBook 14 frumusete si portabilitate incredibila

Creativitate. Stil. Inovatie.

Acestea sunt calitatile definitorii ale elegantului model nou ZenBook 14. Acesta este unul dintre cele mai mici laptopuri de 14 inchi din lume, fiind echipat cu un extraordinar afisaj de tip NanoEdge cu margini ultra-subtiri si revolutionara solutie de control tactil ScreenPad™ 2.0 pentru a-ti oferi libertatea sa-ti descoperi propria putere creativa.

ASUS ZenBook 14 generatie 2020

Sistemul extraordinar de atragator ZenBook 14 este mai portabil ca niciodata. Este mai subtire, mai usor si incredibil de compact, dar include HDMI, Thunderbolt™ 3 USB-C®, USB Tip-A si cititor carduri MicroSD pentru versatilitate de neegalat. Construit pentru a oferi performante foarte ridicate, ZenBook 14 este alegerea perfecta pentru un stil de viata foarte mobil, fara efort.

 

Mobilitate. Calatoreste usor si inteligent

Designul complet metalic compact, subtire si ultra-usor al modelului ZenBook 14 face din acesta companionul ideal pentru calatorii. Este cel mai subtire laptop de 14 inci din lume dotat cu un set complet de optiuni de conectivitate1 — inclusiv HDMI si USB Tip-A — astfel incat vei putea sa te bucuri de conectivitate versatila oriunde te-ai afla. 13.9mm subtire 2 1.13kg ultra-usor. 

ASUS ZenBook 14 frumusete si portabilitate incredibila

 

Sunteți aici: Home Echipamente si componente IT Articole Articole ASUS ZenBook 14 frumusete si portabilitate incredibila