TP-Link a prezentat seria de produse cu tehnologie AX la MWC 2019

TP-Link®, lider global furnizor de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, își expune noua gamă de produse, inclusiv linia AX, în cadrul Conferinței Mobile World (MWC), organizată în Barcelona, Spania, în intervalul 25-28 Februarie 2019.

TP Link MWC

Printre produsele care  expuse se numără produsele Mesh din gama Deco, routere wireless și un range extender Wi-Fi cu tehnologie AX. În plus, au mai fost prezentate câteva produse AC importante alături de produse business Wi-Fi din seria Omada.

Routere AX și Range extender AX

 

TP-Link este pe cale să pună la dispoziția tuturor utilizatorilor tehnologia   Wi-Fi de cel mai înalt nivel prin noile routere AX, prin noile range extendere AX și prin noile sisteme Mesh AX. Fiind furnizorul global numărul 1 de produse Wi-Fi pentru al optulea an consecutiv (în funcție de unitățile expediate, potrivit IDC WLAN Tracker, Q3, 2018), TP-Link este una dintre companiile care pavează drumul următoarei generații de tehnologii Wi-Fi 6, prin linia sa AX.

Archer AX11000

 

Conceput special pentru gamerii care își doresc cu ardoare cele mai înalte performanțe și cele mai noi funcționalități, noul router flagship de gaming tri-band de la TP-Link – care a câștigat statutul de CES Innovation Awards Honoree – ridică vitezele la un cu totul alt nivel, de până la 10.756 Mbps*. Fiind construit pe baza tehnologiei revoluționare OFDMA și beneficiind de un accelerator de gaming, acest router premium lasă în urmă latența și interferențele și poate deveni hub-ul de rețea suprem de gaming pentru orice nevoi de transfer de date ale utilizatorilor. 

Archer AX6000

 

Routerul ideal pentru locuința sau biroul modern, Archer AX6000 este proiectat să ofere viteze incredibile de până la 1.148 Mbps în banda de 2,4 GHz și de până la 4.804 Mbps în banda de 5 GHz. AX6000 permite utilizatorilor să întrebuințeze în întregime serviciul de internet de peste 1 Gbps, datorită unui port WAN de 2,5 Gigabit. Prin tehnologiile UL/DL DFDMA și MU-MIMO cu care este înzestrat, routerul Archer AX6000 gestionează cursiv în mod simultan conexiuni pentru mai multe dispozitive. Tehnologia BSS Color care îi permite lui AX6000 să ignore interferențele de semnal de la aparatele din jurul său se combină cu vitezele ridicate pentru a asigura rate de download suficient de rapide încât să permită descărcarea unui film blu-ray de 20 GB într-un timp record de 2 minute.

Archer AX18000

 

Routerul dual band 11ax Archer AX1800 permite viteze uimitoare de până la 1.775 Mbps și rată de transfer peste medie, comparativ cu un router Wi-Fi 2x2 11ac și este echipat cu specificații precum 1024-QAM și OFDMA. Acest lucru îl face să fie opțiunea perfectă pentru consumatorii care solicită o experiență Wi-Fi 6 senzațională fără să implice costuri uriașe. 

Range extender cu tehnologia AX - RE705X

 

Încheind seria, range extender-ul AX RE705X mărește aria de acoperire  Wi-Fi AX pentru a elimina zonele fără semnal. Cu viteze de 1.800 Mbps, acest range extender asigură o acoperire cu semnal Wi-Fi AX a spațiilor în care semnalul Wi-Fi al routerului nu poate ajunge.

Deco X10 — Noul sistem Wi-Fi de tip Mesh AX2700 pentru întreaga locuință

 

TP-Link aduce beneficiile tehnologiei sale AX și în seria de produse Deco, prin Sistemul Wi-Fi de tip Mesh pentru întreaga locuință Deco X10. Folosind tehnologia Mesh împreună cu tehnologia AX, Deco X10 asigură viteze fulgerătoare tri-band AX2700 în fiecare colț al locuinței, cu un backhaul de până la 1,95 Gbps*. Cooperarea tehnologiilor AX și Mesh face din Deco X10 alegerea perfectă pentru locuințele care necesită acoperire de rețea din colț în colț, pentru mai multe dispozitive, cu interferență minimă.

Deco Mesh Wi-Fi

Desigur, produsele AX nu sunt singurele cu care TP-Link dorește să iasă în față. Seria Deco va include și Deco P7, care beneficiază și de tehnologia Powerline care utilizează rețeaua electrică, și Deco M9 Plus, care poate funcționa ca un hub inteligent pentru toate dispozitivele smart și poate permite gestionarea lor prin aplicația dedicată Deco.

 

Pentru gama de produse powerline, va fi oferit și kit-ul TL-WPA8630P KIT. Archer MR600 și M7650 vor reprezenta noile lansări din zona produselor LTE, în timp ce un nou adaptor Wi-Fi, Archer T2U Plus, va fi și el prezentat. Segmentul Wi-Fi Business va fi și el reprezentat prin produse ca EAP245, Omada Cloud Controller, EAP225-Outdoor și EAP225-Wall. 

 

Sunteți aici: Home Despre noi Articole Articole TP-Link a prezentat seria de produse cu tehnologie AX la MWC 2019