Articole

Toshiba lanseaza KIRA in România

Toshiba lanseaza KIRA in România – redefinind conceptul de Ultrabook™
Toshiba Europe GmbH a anuntat lansarea in România a gamei extinse si imbunatatite a Ultrabook-uluiTM premium KIRA™, precum si disponibilitate pe piata locala a acestei game. Cu o varietate de noi caracteristici si ecran de 33,8 cm (13.3”), KIRA™ duce performanta la un cu totul alt nivel, fiind Ultrabook-ul™ suprem atât pentru uz personal, cat si pentru business.

Pentru prima data in Europa, KIRA™ este acum disponibil intr-o varietate de configuratii si optiuni, inclusiv alternativa intre detalii clare ale ecranului tactil PixelPure™ (2560 x 1440) si noul Full HD (1920 x 1080) anti-reflexiv.
Avand acelasi design rafinat precum modelul KIRA ™ initial, acesta ofera combinatia ideala intre eleganta/grosime si performante incredibile, redefinind din nou asteptarile pe care le putem avea de la un Ultrabook ™.
Preformante puternice si portabilitate  Toshiba KIRA ™ incorporeaza noile procesoare Intel® Core™ din generatia a 5-a, cu performante premium si imagini splendide, pentru a  duce calculatorul la un nou nivel. Includerea de procesoare pana la Intel® Core™ i7 ofera mai multa putere de calcul, in timp ce durata de viata a bateriei este extinsa. Capabil sa functioneze continuu timp de 131 ore in varianta Full HD si pana la 10.451 ore in cazul modelului PixelPureTM, KIRA™ permite utilizatorilor sa lucreze sau sa se joace departe de prizele de incarcare, fiind astfel perfect pentru zborurile lungi, calatorii sau activitati in afara biroului. Portabilitatea este si ea crescuta cu un KIRA ™ mai usor, cu o greutate incepand cu doar 1.102 kg, in ciuda performantelor imbunatatite.

Toshiba Kira


Culori naturale pentru divertisment real si continut multimedia
Noua serie KIRA ™ ofera o varietate de optiuni de ecran cu rezolutii disponibile, fie PixelPure™, fie Full HD. Optiunea de ecran tactil cu rezolutie inalta 2560 x 1440 PixelPure™ include si tehnologia pentru display IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide), oferind claritate incredibila, iar ecranul Corning® Concore™ asigura protectia necesara  unei vieti in miscare. Tehnologia impresionanta IGZO contribuie, de asemenea, la imbunatatirea duratei de viata a bateriei, calitate tactila ridicata si unghiuri foarte largi de vizualizare, atat pe plan vertical, cat si pe plan orizontal.
Noua optiune Full HD este caracterizata de un display de 300 NIT cu tehnologie IPS pentru a oferi reproducere reala a culorilor si unghiuri excelente de vizualizare pentru vizionare de filme si editare video. Ecranul anti-reflexiv este ideal pentru a lucra in aer liber sau in spatii cu lumina intensa, pentru a reduce reflexiile si a asigura vizibilitatea continutului.
Toate modelele KIRA ™ beneficiaza de acuratete in reproducerea paletei de culori, fiecare ecran fiind calibrat de Chroma Tune™ si certificat de Tehnicolor. Fie ca faceti editare foto sau doar vizionati filme ori fotografii, veti beneficia de o redare mai  naturala a culorilor ce confera divertisment la un nou nivel de realism si calitate cinematica. Fiecare model are Chroma Tune™ preinstalat, pentru ca utilizatorii sa poata selecta setarile optime de culoare pentru continutul vizionat si aplicatiile utilizate. Ca rezultat, continutul afisat pe ecran este reprodus in forma in care a fost conceput si nu exista nepotriviri la vizualizarea fotografiilor sau a altor imagini.

Imbunatatirea unei experiente premium
Toate caracteristicile de inalta performanta ale modelului original KIRA ™ sunt pastrate si sunt completate de altele noi in vederea obtinerii unei combinatii perfecte intre frumusete si performanta. Cu difuzoarele personalizate Harman Kardon® si tehnologia de procesare audio DTS® Studio Sound, utilizatorii se pot bucura de o experienta  audio premium captivanta. Pentru mai mult confort, seria beneficiaza de o serie completa de porturi pentru conectivitate ce include 3 porturi USB 3.0, 1 port HDMI® cu iesire Ultra HD si tehnologii wireless, display pentru partajarea facila a continutului. Design-ul premium al KIRA ™ ramane neschimbat - tastura insulara, iluminata si subtire se incadreaza perfect in corpul laptopului, in timp ce conturul fiecarei taste este conceput pentru confort maxim.

Sunteți aici: Home