Articole

Versiune noua ESET Mobile Security pentru Android

 

ESET a lansat o versiune  reconceputa a solutiei ESET Mobile Security pentru Android. Produsul care asigura securitatea pentru terminale mobile ofera capabilitați de scanarei imbunatatite, modul Anti-Phishing si  interfata grafica reproiectata complet.

eset4android

Caracteristicile si facilitatile oferite de ESET Mobile Security pentru Android:

- Protectie & Scanare Antivirus imbunatațita - ofera un motor antivirus avansat capabil sa detecteze  amenintarile cunoscute dar si pe cele neclasificate. Noua versiune imbunatateste detectia si performanta prin utilizatea unei adancimi de scanare variabile si prin caracteristicile de programare a scanarii sau de scanare in fundal.

 

- Interfata grafica complet noua - adaptata pentru tablete atat in afisarea portret cat si pe orizontala, cu optimizari atat pentru controlul tactil cat si estetice.

 

- Ghid interactiv pentru configurarea initiala sau a functiei Anti-Theft - ofera utilizatorilor posibilitatea unei configurari asistate, rapide si prietenoase.

 

Filtrare Apeluri & SMS -  blocheaza SMS-urile si apelurile la intervalele de timp specificate.

 

- Audit Securitate - monitorizeaza permisiunile aplicatiilor instalate, precum urmarirea geo-locatiei, accesul la agenda de contacte etc. pentru a inchide astfel orice brese de securitate.

 

- Modul Anti-Phishing imbunatatit si caracteristica de control USSD incorporata - protejeaza impotriva atacurilor phishing sau atacurilor web derulate via mesaje SMS, coduri QR sau linkuri web malitioase.

 

- Caracteristici gratuite sau premium disponibile prin Google Play -  atunci cand este instalat din magazinul oficial de aplicatii Android, produsul ofera utilizatorilor, pe o perioada nelimitata, o serie de functionalitați gratuite. Atunci cand se realizeaza upgrade-ul la versiunea completa a ESET Mobile Security pentru Android, prin aplicatie, se asigura protectie completa impotriva tuturor amenintarilor digitale.

 

Sunteți aici: Home