Articole

LenovoEMC Ltd va furniza sisteme NAS

 

Lenovo si EMC Corporation au finalizat procedurile pentru lansarea LenovoEMC Ltd, un joint-venture ce va furniza sisteme NAS pentru IMM-uri si companii cu mai multe sucursale.

Lenovo si EMC au stabilit un parteneriat strategic pentru distributia de servere din clasele standard si NAS (Network Attached Storage), folosind activele de baza ale companiei Iomega, detinuta pana acum, în majoritate, de EMC Corporation.

“Lenovo este vazuta ca una dintre companiile cu cea mai rapida crestere pe piata globala de tehnologie, iar Iomega este un lider al solutiilor de stocare. Aceste doua aspecte ne vor permite sa cautam oportunitati de crestere si de inovare pe piata NAS a IMM-urilor”, spune domnul Eric Arcese, Presedinte si Manager General LenovoEMC Ltd. “Suntem entuziasti si credem in aceasta oportunitate ca LenovoEMC sa devina un lider pe această piata, aflata intr-o rapida crestere”, a adaugat domnul Arcese.

In portofoliul Iomega se regasesc produse de tip desktop, tower si rackmount, ce au capacitati variate de la 0 TB (varianta fara discuri) pana la 48 TB. Solutiile NAS includ sistemul de operare premiat EMC LifeLine, ce combina beneficiile si caracterisiticile industriei de varf cu usurinta de utilizare adaptata pentru afacerile mici, firme cu birouri mobile, centre de date departamentale si altele. Aceste capabilitati ofera extinderea ideală a spatiului de stocare pentru produsele premiate Lenovo ThinkServer si ThinkStation.


In plus, parteneriatul strategic dintre Lenovo si EMC Corporation mai cuprinde un program de dezvoltare a tehnologiei de servere x86.

 

Sunteți aici: Home