Articole

Modele noi de notebook-uri HP

Extinderea portofoliul de notebook-uri HP cu mai multe modele de Ultrabook-uri şi Sleekbook-uri încorporează cele mai noi soluţii.

Sunt incluse o serie de inovaţii exclusive HP care ajută la îmbunătăţirea experienţei finale a utilizatorului:

-Beats Audio - o tehnologie performantă dezvoltată de HP în colaborare cu Beats by Dr. Dre, care oferă un sunet de calitate ridicată, în timp ce tehnologia HP CoolSense ajustează automat performanţa şi caracteristicile ventilatorului intern pentru a susţine răcirea constantă a PC-ului.

-HP Imagepad - oferă utilizatorilor posibilitatea să navigheze uşor şi precis printr-o simplă atingere sau prin gesturi, în timp ce webcam-ul HD HP TrueVision garantează imagini HD clare şi luminoase. )

-Tastaturile retroiluminate - ideale pentru cei care vor să lucreze chiar şi în condiţii cu iluminare slabă.

 

 

HP Spectre

Construite cu materiale premium, HP Spectre se bucură de un design metalic cu linii bine conturate. Proiectat pentru mobilitate maximă, HP Spectre are o grosime de doar 14,5 mm, cântăreşte 1,395 kg şi include un ecran HD cu diagonală de 33,8 cm (13,3 inci). Noul model include şi până la 256 GB de spaţiu de stocare SSD şi susţine o autonomie de până la 8 ore. O suită întreagă de porturi, inclusiv porturi pentru Gigabit Ethernet, USB 3.0 şi HDMI, le oferă utilizatorilor numeroase posibilităţi de a se conecta fără a face compromisuri de mărime.

Datorită unui hard drive mSATA foarte rapid şi a tehnologiei Intel Rapid Start ce asigură un timp scurt de iniţiere şi restartare a echipamentului, HP Spectre le garantează utilizatorilor viteza de care au nevoie. În plus, susţinut de cele mai noi procesoare Intel Core, HP Spectre include, de asemenea, Intel Smart Connect Technology - o soluţie tehnologică care sincronizează automat mailurile utilizatorilor chiar şi atunci când notebook-ul este în sleep mode.

HP SpectreXT oferă imagini de calitate, prelucrate de un software integrat şi versiuni complete ale programelor Adobe Photoshop Elements 10 şi Adobe Premiere Elements 10. În plus, o linie telefonică de suport tehnic la cerere le este dedicată exclusiv utilizatorilor de HP Spectre.

Pentru a proteja date confidenţiale şi pentru face faţă ameninţărilor cibernetice, HP SpectreXT oferă un an de utilizare gratuită a Absolute Data Protect, precum şi doi ani de licenţiere pentru programele Norton Internet Security şi Intel Identity Protection, o soluţie ce oferă un nivel avansat de securitate.

Include tehnologia Beats Audio atât pentru cele patru boxe integrate, cât şi pentru orice set de căşti conectate.

 

HP ENVY

Cu o grosime de până la 19,8 mm şi o greutate de nici 1,79 kg, noile notebook-uri HP ENVY au o bază netedă, ce nu permite alunecarea, fiind astfel echipamentele potrivite pentru orice situaţie.

Ultrabook-ul HP ENVY, disponibil în două variante de display, fie cu diagonală de 35,6 cm (14 inci) sau de 39,6 cm (15,6 inci), include cele mai noi procesoare Intel Core şi asigură o durată de viaţă a bateriei de opt până la nouă ore. Ultrabook-urile integrează hard-diskuri SSD mSATA, precum şi tehnologiile Intel Rapid Start, Intel Identity Protection Technology, Intel Smart Response şi Intel Smart Connect.

Sleekbook-ul HP ENVY – disponibil fie în varianta cu diagonală de 35,6 cm (14 inci) şi procesoare Intel Core, fie în variantă cu diagonală de 39,6 cm (15,6 inci) şi procesoare AMD Accelerated Processing Units – susţine o durată de viaţă a bateriei de opt sau, respectiv, nouă ore. Având posibilitatea de a include plăci grafice externe atât pe platforma Intel, cât şi pe platformele AMD, utilizatorii pot crea şi edita mai rapid clipuri video şi se pot bucura de opţiuni multimedia şi de jocuri incredibile.

Ultrabook-urile şi sleekbook-urile HP ENVY completează tehnologia Beats Audio cu boxe duale şi un subwoofer care le oferă utilizatorilor o experienţă mai bună de vizionare a filmelor sau de ascultare a muzicii.

Sunteți aici: Home