Articole

Proiectorul portabil ASUS P1 LED

ASUS a lansat proiectorul portabil LED P1, al cărui design a fost premiat cu Good Design Award în Japonia și iF Product Design Award în Germania.

 

Proiectorul portabil ASUS LED P1 oferă o luminozite de 200 ANSI lumeni şi proiectează imagini HD 1280x800 pixeli, astfel încât imaginea de pe ecran se potrivește exact cu materialul original vizualizat pe notebook sau PC.

 

Sursa de lumină Eco-LED nu conține mercur și are o durată de viață de până la 30.000 de ore. Din această perspectivă, P1 ar putea funcționa 20 de ani, folosit în medie câte 4 ore pe zi.

 

asus P1 1

                       
Control rapid
P1 poate fi instalat rapid în doar 5 secunde de la pornire, utilizatorii uitând de perioadele lungi de pregătire a unui proiector. De asemenea, nu este necesară nici o perioadă de răcire, stingerea aparatului fiind instantanee.

Funcția de corectare a geometriei proiecției Auto Keystone poate detecta orientarea lui P1 și va ajusta automat imaginile trapezoidale distorsionate care rezultă dintr-o proiecție unghiulară. Această facilitate scutește utilizatorul de grija potrivirii poziției ideale pentru proiectare.
                             
                       
Utilizatorii se pot bucura de imaginii HD de dimensiunea unui display de 40'' la doar un metru față de ecranul de proiecție, grație ratei de proiecție de 1.16:1. La această dimensiune, chiar și textele scrise cu font de 8 pot fi citite ușor.

Proiectorul P1 permite reglarea pe loc a înălţimii mulţumită unui suport pliabil, care poate fi ajustat rapid conform condițiilor de lucru. Se economisește o mare parte din timpul irosit în alte cazuri cu reglarea unui stand clasic.
                             

Mobilitate
P1 este ultra-subțire și compact, la cele 415 grame, cât cântărește. Dimensiunile sale sunt comparabile cu cele ale unei carcase port-CD-uri (125.5 x 33.5 x 130 mm). Încape în majoritatea genților mici, fiind ideal pentru cei care călătoresc frecvent.

 

asus P1 2


 P1 funcționează cu majoritatea adaptoarelor AC (≧65W) pentru notebook-urile ASUS. Prin partajarea aceluiași încărcător, noua combinație notebook – proiector de la ASUS este ideală pentru o prezentare business de success.
                             
                       
 Design premiat  Inginerii de design de la ASUS au schițat liniile lui P1 gândindu-se la utilizator, oferindu-i standul de reglare rapide a înălțimii și făcând-ul compatibil cu majoritatea încărcătoarelor de notebook-uri ASUS. Design-ul termic interior și folosirea unui material conductor de căldură bazat pe aliaj de magneziu măresc eficiența răcirii. P1 nu se supraîncălzește și rămâne silențios pe durata funcționării.

Sunteți aici: Home