Testeaza puterea noii generatii Bitdefender 2013

Testeaza puterea noii generatii Bitdefender 2013 si castiga!
                             

Bitdefender anunţă lansarea versiunii BETA a unei noi generaţii a suitei sale de soluţii de securitate. Astfel Bitdefender va invită să testaţi varianta BETA a generaţiei 2013 şi să contribuiţi, prin sugestiile dumneavoastră, la creşterea performanţelor acesteia. Cei mai activi testeri pot câştiga dispozitive de ultimă generaţie: o tabletă Asus B121 de 12,1 inch, un Ultrabook din aluminiu Acer Aspire S3 de 13,3 inch şi un telefon mobil Nokia Lumia 900 Sim Free. De asemenea, vor fi acordate 100 de licenţe Bitdefender Internet Security 2013.
                               
Principalul diferenţiator al suitei 2013 este Safepay, un mediu complet securizat, special conceput pentru tranzacţii bancare online şi cumpărături pe internet. Pentru un maxim de securitate a operaţiunilor, Safepay recunoaşte şi deschide automat paginile pe care se derulează tranzacţii bancare, substituind, practic, browserul folosit în mod obişnuit de utilizator. în acelaşi timp, produsul îşi menţine funcţionarea silenţioasă prin funcţia de Autopilot. Aceasta va lua în continuare decizii optime legate de securitate fără a întrerupe munca.
                              

Suita Bitdefender 2013 include, de asemenea, un modul Antitheft, prin care utilizatorul deţine controlul asupra terminalului în cazul furtului sau pierderii acestuia, dar şi o unealtă extrem de utilă, USB Immunizer, care elimină riscul virusării prin folosirea stickurilor USB infectate.
                              

 

Alăturati-va forţei de elită a celor care testează Bitdefender 2013 la http://beta2013.bitdefender.com/.
                               

Testarea publică a versiunii BETA a suitei Bitdefender 2013 a început, iar produsul este disponibil în engleză.